sel-1-b-giannakopoulos

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το Σάββατο 1.11.2014,  η Άνδρος, από τον πρόωρο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ανδριακού Ομίλου Φιλάθλων, Βασίλη Γιαννακόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 42 ετών.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ , ο σύλλογος τον οποίο αγάπησε και υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μέλος του Δ.Σ., εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την βαθιά θλίψη όλων μας. Η απώλεια του καλού φίλου και χαμογελαστού ανθρώπου, του οικογενειάρχη, του εργατικού συνεργάτη στον Δήμο, του αθλητή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του “Ανδριακού”, μας αφήνει ένα τεράστιο κενό στη καρδιά και στη ψυχή μας.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια που θρηνεί την πρόωρη απώλεια του πατέρα, συζύγου, γιού και αδελφού.
Καλό σου ταξίδι Λίλη…»

Θ. Σουσούδης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.