sel-1-mouseioelias-1 sel-1-mouseioelias-2

Αναγνωρίστηκε ως Πρώτο Αξιοθέατο και Μουσείο της Άνδρου, σύμφωνα με τις κριτικές των ταξιδιωτών στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο του κόσμου. Το βραβείο, που απονέμεται για 5η χρονιά φέτος, απονέμεται μόνο σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν σταθερά σπουδαίες κριτικές από ταξιδιώτες στο TripAdvisor. Στους νικητές του Πιστοποιητικού Διάκρισης περιλαμβάνονται μουσεία, καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη και προσφέρουν με συνέπεια μια ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Για την επιλογή των νικητών του Πιστοποιητικού Διάκρισης, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό αλγόριθμο, ο οποίος λαμβάνει υπόψη την ποιότητα, την ποσότητα και την ημερομηνία δημοσίευσης των κριτικών και των γνωμών που υποβλήθηκαν από ταξιδιώτες στο TripAdvisor μέσα σε περίοδο 12 μηνών, καθώς και την παρουσία και κατάταξη της επιχείρησης στον Δείκτη Δημοτικότητας του ιστότοπου. Για να πληροί τις προϋποθέσεις βράβευσης, μια επιχείρηση πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία τουλάχιστον 4 από 5 κύκλους, να έχει συμπληρώσει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να είναι καταχωρισμένη στο TripAdvisor για τουλάχιστον 12 μήνες.

Η βράβευση με Πιστοποιητικό Διάκρισης από το TripAdvisor μας κάνει πραγματικά πολύ περήφανους στο Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν κριτική στο TripAdvisor. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση από την εκτίμηση των επισκεπτών του μουσείου. Καθώς το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor βασίζεται στις κριτικές των επισκεπτών, η διάκριση αυτή αποτελεί μια εντυπωσιακή ψήφο εμπιστοσύνης στο μουσείο μας και στη συνεχή μας δέσμευση να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και ξενάγησης των επισκεπτών του μουσείου.

Άνδρος: 09-07-2015

Για το Μουσείο Ελιάς Κυκλάδων

Δημήτρης Χέλμης

Πολ. Μηχανικός- ιδιοκτήτης του μουσείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.