Την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, ξεκίνησε στο Μπατσί, στο  πολιτιστικό καφενείο – Πολυχώρο «Θέμελος» ένα διαφορετικό ταξίδι. Πρόκειται για το ταξίδι μιας ομάδας καλλιτεχνών, που κάτω από αυτό τον τίτλο διαπραγματεύονται την πολυδιάστατη έννοια του ταξιδιού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την περιπλάνηση, την εσωτερική αναζήτηση και την προσωπική εξερεύνηση. Το ταξίδι οράται ως όχημα αλλά και ως εμπειρία τόσο για την κατανόηση του εσώτερου εαυτού όσο και του Κόσμου γενικότερα.  Εικαστικές δημιουργίες, βίντεο αρτ και εγκαταστάσεις (installations) είναι κάποια από τα έργα που θα εκτεθούν στον πρώτο όροφο του πολυχώρου. Oι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.

Ο Πολυχώρος Τέχνης και Πολιτισμού «Θέμελος» δημιουργήθηκε το 2007.  Στεγάζεται στην παλιά ανακαινισμένη διώροφη κρεμμυδαποθήκη –κτίσμα του 1913- με σκοπό να συνδυάσει τη νησιώτικη φιλοξ1ενία με τα πολιτιστικά δρώμενα, φιλοδοξώντας να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο νησί.  Φιλοξενεί θεματικές μουσικές βραδιές (από ρεμπέτικα έως τζαζ), καθώς επίσης εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, παρουσιάσεις βιβλίων, προβολές ταινιών, δρώμενα, σεμινάρια κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.