• “Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε προ τετραημέρου σε Ιερά Μονή στη Χίο. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας ημεδαπός, ηλικίας 47 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 47χρονος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιερά Μονή, αφαίρεσε λείψανο, ιστορικής σημασίας. Στην κατοχή του 47χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε νησί των Κυκλάδων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν λείψανο. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου”.
  • “Την 23-09-2018 το απόγευμα σε χωριό της Άνδρου, 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης σε καπνόδοχο κατοικίας, κατέπεσε από ύψος περίπου -8- μέτρων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.