«Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των ελέγχων για παράνομες ναυλώσεις πλοίων αναψυχής,
 στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Γαυρίου, διαπίστωσαν ότι το επαγγελματικό τουριστικό σκάφος, τύπου καταμαράν, “ΒΕΣΣΕΛΙΝΑ” Ν.Π. 11994, το οποίο κατέπλευσε στο λιμένα Γαυρίου, τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης κατά παράβαση των διατάξεων του Νόμου 4256/2014.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι στο σκάφος επέβαιναν πέντε (05) αλλοδαποί, χωρίς προηγουμένως να έχει καταρτιστεί, υπογραφεί και θεωρηθεί ναυλοσύμφωνο και χωρίς θεωρημένη κατάσταση επιβαινόντων από τον αρχικό λιμένα αναχώρησης.

Από τη Λιμενική Αρχή Άνδρου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, οι οποίες επισημαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα αυστηρές».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.