Το νησί αναμετρήθηκε για μια ακόμη φορά με την φύση. Την αγριότητα και την ομορφιά της. Την εναλλαγή του καλού με το κακό. Και άντεξε. Γιατί οι άνθρωποί του ήταν παρόντες. Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου με ενεργό δράση -απεγλωβισμούς, ξεχιονίσματα, άνοιγμα οδικού δικτύου, με συνεχή ενημέρωση, Κ.Υ.Α., ΕΚΑΒ, δημοτικές, λιμενικές, αστυνομικές αρχές, προσωπικό ΔΕΔΔΗΕ, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία, ΠΝΑ.

Ένα μεγάλο Μπράβο, ένα μεγάλο Ευχαριστώ, για την συμβολή σας στην ασφάλεια του πολίτη.

Ο φακός του ζωγράφου Μιχάλη Τζανουλίνου δίνει την τρυφερή εικόνα του καιρού, όπως εναλλάσσεται πριν την κορύφωση της ημέρας, πριν το χιόνι λιώσει στο πρώτο φως του ήλιου, που δεν αργεί. Σύμφωνα με την ΕΜΥ:

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. 
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ. 
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΕΩΣ 08 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.