Ίχνη που μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία, βήματα και ροδιές. Photo: Klodjan

Ο δημοτικός συνδυασμός Νέοι  Ορίζοντες, εκφράζοντας τον Δήμο Άνδρου, ως η δημοτική παράταξη που ηγείται, απάντησε την ίδια μέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (9 Ιανουαρίου 2019), στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Επαρχείο του νησιού για τον «απολογισμό» του χιονιά, με την εξής ανακοίνωση:

«Εντυπωσιακό το δελτίο τύπου του έπαρχου που το ανακοίνωσε από την Αθήνα και αφορούσε τα χιόνια στην Άνδρο.

Ξέχασε μόνο να αναφέρει ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου ήταν στους δρόμους σε πλήρη συντονισμό με τον Δήμαρχο και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας.

Ξέχασε να αναφέρει πως το γκρέιντερ και το JCB του Δήμου καθάριζαν το επαρχιακό δίκτυο, ενώ συγχρόνως τρία μισθωμένα μηχανήματα επιχειρούσαν στα χωριά.

Ξέχασε να αναφέρει ότι αντιδήμαρχοι, δημ.σύμβουλοι και οι πρόεδροι ήταν στους δρόμους ζώντας την αγωνία από κοντά των κατοίκων.

Ξέχασε να αναφέρει ότι ο Δήμος έχει προμηθεύσει τον ΣΕΔΑ με δύο εκχιονιστικά μαχαίρια και ότι από το 2014 είναι η μόνη δημοτική αρχή, που ενισχύει κάθε χρόνο τους Εθελοντές στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και της αναγνώρισης εμπράκτως της προσφοράς τους προς τον τόπο.

Εν κατακλείδι η συνεργασία και η συμμετοχή όλων των φορέων, όπως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, η Περιφέρεια, ο Δήμος, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και φυσικά οι Εθελοντές (ΣΕΔΑ), συνετέλεσαν ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.