“Εκδήλωση ενημέρωσης και προληπτικού ελέγχου για την οστεοπόρωση που περιλαμβάνει δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας πραγματοποιείται το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας. Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Οι μετρήσεις θα γίνουν την Παρασκευή, 25/01/2019, ώρες 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο, 26/01/2019, ώρες 9 π.μ. έως 12 μ.μ., ενώ την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ενημερωτική εκδήλωση, με δωρεάν είσοδο, στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας.

Άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού, μπορούν να απευθύνονται στην κα Λίλα Γιαλούρη, στο τηλέφωνο: 2282 360235, καθημερινά, από σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρες 9 π.μ. – 3 μ.μ.”

Γρ.Ε.Δ.Ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.