Από σήμερα 1η Φεβρουαρίου, η ΕΡΤ σταματά να εκπέμπει από τη Digea. Κάποιες περιοχές θα πρέπει να… επανασυντονιστούν, μεταξύ αυτών και η Άνδρος.

Συγκεκριμένα η συχνότητα λήψης του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της δημόσιας τηλεόρασης θα εξυπηρετείται μόνο από τους πομπούς της ΕΡΤ και όχι από αυτούς της DIGEA. Η ΕΡΤ δεν θα… χαθεί από Αττική, Πελοπόννησο και από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ούτε από τη Δράμα μέχρι και τον Έβρο, το Ρέθυμνο, τα Χανιά και το Ηράκλειο, γι’ αυτό και δεν θα χρειαστεί επανασυντονισμός. Ωστόσο, στην Άνδρο αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι τηλεθεατές θα πρέπει να επανασυντονίσουν τις τηλεοράσεις τους, είτε χειροκίνητα είτε με τον αυτόματο τρόπο αναζήτησης για να αποθηκεύσουν τα κανάλια της ΕΡΤ στις νέες συχνότητες εκπομπής.

Η νέα συχνότητα και Κέντρο Εκπομπής, για την Άνδρο είναι ο δίαυλος 26.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.