Ανοικτή πρόσκληση προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων

στο δρόμο προς τις Δημοτικές Εκλογές.

 

Αγαπητοί κύριοι

με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο, σας απευθύνω έκκληση να παρευρεθείτε έγκαιρα σ’ έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο για να διατυπώσουμε όλοι ελεύθερα τις απόψεις μας για τα προβλήματα, να καταθέσουμε προτάσεις και να συνδιαμορφώσουμε στα σημεία που συγκλίνουμε την επόμενη μέρα της Άνδρου!

Με αφορμή λοιπόν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ( 09 – 11/ 3/2019 ) προτείνω τη διεξαγωγή συζήτησης στο δημοτικό θέατρο με εγγυητή το νυν Δήμαρχο Άνδρου κύριο Θεοδόση Σουσούδη και συντονιστές, τη δημοσιογράφο κυρία Μαριάννα Φωτοπούλου απ’ την εφημερίδα ΑΝΔΡΙΑΚΗ και το δημοσιογράφο κύριο Διαμαντή Μπασαντή απ’ το ενημερωτικό site ΕΝ ΑΝΔΡΩ. Για την πληρέστερη ενημέρωση των ετεροδημοτών του νησιού μας, προτείνω να πραγματοποιηθεί βιντεοσκόπηση απ’ τον διαχειριστή της ιστοσελίδας ANDROSFILM κύριο Βαγγέλη Λουκίσσα.

Οι λεπτομέρειες του DEBATE, η ενδεχόμενη παρουσία ενεργού κοινού, οι τοποθετήσεις, οι χρόνοι των απαντήσεων, καθώς και η θεματολογία των ερωτήσεων, θα μας γίνουν γνωστές ύστερα από τη συνάντηση των δύο εκπροσώπων του τύπου, που προτείνω για συντονιστές.

Αγαπητοί συνυποψήφιοι θα είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου μας που θα έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σ’ ένα τόσο μεγάλο γεγονός!

Είμαι σίγουρος πως θ’ ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμά μου! Μια καινούρια, ιστορική μέρα, ανοίγεται μπροστά μας, που θ’ αποτελέσει φάρο ελπίδας και παρακαταθήκη για τους επόμενους που θα μας διαδεχθούν!

Με τιμή

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΔΡΟΣ  07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Σημείωση “Α”: Η ενημέρωση έγινε με κοινό mail προς τα ΜΜΕ του νησιού το μεσημέρι της 7.2.2019.(ανδριακή, περίγυρος, εν άνδρω, ανδρος – πόρταλ), χωρίς προηγούμενη επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.