Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας

«Μετά από ώριμη σκέψη, με ευθύνη με πνεύμα συναινετικών διαδικασιών και πλήρηεπίγνωση των δυσκολιών της ερχόμενης νέας 4ετίας για τον ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΟΥ, σήμερα δηλώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων μας.

Μέσα από τον δρόμο της συνεργασίας για το καλό της Ανδρου και των κατοίκων της, εμπλουτίζουμε την Δημοτική μας Κίνηση, με πλουραλιστικές απόψεις χωρίςκομματικές δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, με ανθρώπους κάθε φάσματος, αλλά με έναν κοινό στόχο, να πάμε το τόπο μας παρακάτω, σε κάθε του επίπεδο.

Η Δημοτική μας Κίνηση, είναι γνωστό κι απο την προηγούμενη εκλογή, όταν δημιουργήθηκε και συμετείχε στις εκλογές, ότι επεδίωξε να έχει στους κόλπους της, έμπειρα και ικανά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και νέους ανθρώπους, πουοραματίζονται να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Βάζουμε ξανά και πάλι προτεραιότητες και στοχεύσεις, στην καθημερινότητα, στηνπαιδεία, την κοινωνική πολιτική και μέριμνα, την ασφάλεια των πολιτών, τοναθλητισμό, το φυσικό περιβάλλον, τον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, τον υδάτινοπλούτο της Ανδρου.

Να προσπαθήσουμε για ένα σαφές και ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας στο χωροταξικόκαι πολεοδομικό σχέδιο του νησιού μας, ζώνες εκμετάλευσης, αρχαιολογικοί χώροι, λιμάνια, κλειστό αθλητικό κέντρο νεολαίας και πολιτισμού κλπ, πάντα με ανοιχτέςδιαδικασίες διαβούλευσης και διαφάνειας.

Ανοίξαμε και απο την προηγούμενη εκλογική μάχη, τον δρόμο, σε συμμετοχικέςδιαδικασίες με όραμα δημιουργώντας πολιτικές και πρακτικές τέτοιες που θαπροωθούν την ισόρροπη και προ πάντων την αξιοβίωτη ανάπτυξη ολόκληρου του νησιού μας, με διαφάνεια, με δημοκρατικές διαδικασίες που θα δίνουν ρόλο τόσο στοΔημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα νέα πλέον αυτόνομα, Κοινοτικά Συμβούλια και τουςΠροέδρους όσο και στον ίδιο τον πολίτη, που σήμερα δεν έχουν. Καλούμε κάθεΑνδριώτη κάθε Ανδριώτισα, να συσπειρωθεί μαζί μας, να τον ακούσουμε και να μαςακούσει, να προσπαθήσουμε, όλοι μαζί ενωμένοι, για μιά καλύτερη Ανδρο, για μας καιτα παιδιά μας.

Σήμερα ανακοινώνουμε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων της Δημοτικής μας Κίνησης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ  του Ευαγγέλου

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΥΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ  του Ιωάννη

ΓΛΗΝΟΥ ΑΝΝΑ του Νικολάου

ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημητρίου

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ  του Αλεξάνδρου

ΖΑΝΝΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Αντωνίου

ΖΕΡΒΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του Θεμιστοκλή

ΚΑΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του Πέτρου

ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Αντωνίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του Σταύρου

ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΡΕΡΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του Δημοσθένη

ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Λεωνίδα

ΦΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΑ  του Νικολάου

ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Βασιλείου»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.