Εκ μέρους του Δήμου Άνδρου θέλω να δηλώσω τη βαθειά θλίψη μας και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Μανώλη Βάμβουκα, πρώην Δημάρχου και νύν Αντιπροέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, για την απώλεια της αγαπημένης του θυγατέρας Ευαγγελίας.
Η τραγική είδηση, μας συγκλόνισε και εκφράζουμε τα θερμότατα και βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Μανώλη.

Θεοδόσης Σουσούδης Δήμαρχος Άνδρου

Τα λόγια είναι ανίκανα να περιγράψουν την οδύνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μανώλη Βάμβουκα.

ΜΦΜ

Πολλές φορές πια η μοίρα στυλώνει τα πόδια. Παθαίνει παράκρουση και φανατίζεται σαν την υποτιμήσεις. Κοιτάζει παγωμένα και ξηλώνει το πουλόβερ των πονεμένων ανθρώπων ασυγκίνητη. Ύστερα πονηρά ράβει το κοστούμι, τάχα υπέρ των αδυνάμων, στα δικά της όμως μέτρα και τους δίνει την χαριστική βολή…

Σήμερα ο μικρός μου τόπος θρηνεί τη Βαγγελίτσα μας. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στα 45 της χρόνια.

Απ’ το πρωί παλεύω με τις μνήμες…
Ήρθε στο νου ο παππούς της, ο κυρ Βαγγέλης, αλλά και η γιαγιά μου η Ελενίτσα, που καθισμένοι στη μικρή αυλή του φτωχικού μου στην Άνδρο, στο ταρατσάκι μας, μιλούσαν με καμάρι για τα εγγόνια τους! Όλοι εμείς της γενιάς μας Βαγγελίτσα, που τρέχαμε στον πεζόδρομο της αγοράς και φτάναμε μέχρι το προαύλιο της Θεόσκεπαστης και ύστερα στον Άη Γιώργη και την Καμάρα για να παίξουμε, σε αποχαιρετούμε με βαθύ πόνο και δάκρυα στα μάτια.

Γιάννης Ζιώτης

Η είδηση του θανάτου της συμμαθήτριάς μου Βαγγελίτσας με έκανε πάλι να αναλογιστώ τι έχει σημασία και τι όχι σε αυτή τη ζωή. Για πόσα πράγματα αγχωνόμαστε καθημερινά, στενοχωριόμαστε, θυμώνουμε, φθείρουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, πληγώνουμε τους ανθρώπους μας. Πόσα από αυτά έχουν νόημα, για σκεφτείτε. 
Ας προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας, η ζωή είναι τόσο μικρή. Η ευχή είναι μία : ΥΓΕΙΑ. 
Καλό ταξίδι Βαγγελίτσα, θα σε θυμάμαι πάντα γελαστή να τρέχουμε μαζί στο προαύλιο του σχολείου. 

Αγγελική Στρατή

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.