Μετά τις δύο απολογιστικές ομιλίες τον  Ιανουάριο, στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας και στην Αθήνα αντίστοιχα, σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του συνδυασμού «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», που θα πραγματοποιηθεί την:
Κυριακή 7 Απριλίου, και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο Κορθίου.
(Θα ακολουθήσει και νέα παρουσίαση στην Υδρούσα στα μέσα του Απρίλη).

Ειδικότερα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι  υποψήφιοι του συνδυασμού μας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα την εμπιστοσύνη του Ανδριώτικου λαού, προκειμένου να υπηρετήσουν το νησί μας από τη μια άκρη του μέχρι την άλλη με ένα κοινό πρόγραμμα και όραμα.
Στόχος μας είναι με ανανεωμένο επιτελείο, να ενισχύσουμε τόσο το δημοτικό συμβούλιο, όσο και τα τοπικά συμβούλια, τα οποία θεωρούμε πολύ σημαντικά για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.
Η παρούσα δημοτική αρχή έχει πετύχει πολλά και μετρήσιμα και έχει ακόμα αρκετά δρομολογημένα για να ολοκληρώσει.
Παράλληλα  έχουμε νέους στόχους και νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.
Αυτά τα 4.5 χρόνια ήταν για εμάς σημαντικά και με τη στήριξη και τη δύναμή σας διεκδικούμε τη συνέχιση των προσπαθειών μας με γνώμονα το καλό του τόπου μας.
Προχωράμε μπροστά με ενότητα, συνεργασία, συνέπεια και συνεννόηση.
Η παρούσα δημοτική αρχή με το ανανεωμένο επιτελείο της θέλει και μπορεί, μαζί με εσάς, τους δημότες μας, να πετύχει να διασφαλίσει μια ακόμα πιο δυναμική και αναπτυξιακή πορεία για να πάμε την Άνδρο μας ακόμα πιο ψηλά.
Σε αυτήν τη νέα προσπάθεια σας καλώ όλους να συμμετέχετε ενεργά!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΤΟΥ 2023 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!! ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣ!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.