Απάντηση Eλευθέριου Μπάλλα σε Δημήτρη Λοτσάρη

Διάβασα το νέο φυλλάδιο του κ. Λοτσάρη. Μία ολόκληρη σελίδα από τις τέσσερις για να υπερασπιστεί τον κ. Γιαννίση. Εκεί αναφέρει και για την δική μου απάντηση περί άγνοιας και λαϊκισμού των δημοσιευμάτων του κ. Γιαννίση. Αναφέρει οτι το ντιμπέιτ της 22-4-2019 το είχε “παρεμπιπτόντως ζητήσει ο κ. Γιαννίσης”. Δεν θυμούνται καλά οι επικοινωνιολόγοι του κ. Λοτσάρη. Ο κ. Γιαννίσης το ειχε ζητήσει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας απλά για να μη γίνει και εμείς για 22-4-2019 για να γίνει. Και συνεχίζει “Περιμένουμε συνέχεια και εξελίξεις όπως τις έχουμε προβλέψει άλλωστε”. Και αναρωτιέται γιατί ο κ. Σουσούδης δεν γράφει κάτι εναντίον μου. Μάλιστα συνεχίζει ξεπερνώντας τα όρια της φαντασίας μήπως με αφήνει ο κ. Σουσούδης στο απυρόβλητο “για λόγους που θα γίνουν φανεροί αργότερα”.

Ο λαϊκισμός που από καιρό κτυπάει την πόρτα του Επάρχου έγινε με πανηγυρικό τρόπο δεκτός και από αυτόν, αφού του έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα περιμένοντας τον Μεσσία, που όλοι καταλαβαίνουμε. Πριν, ο οποιοσδήποτε, κάνει κρίσεις όσον αφορά τις προθέσεις του συνδυασμού μας, ας δει την πρώτη μας ανάρτηση όσον αφορά στην ανάγκη των συνεργασιών και πότε αυτές πρέπει να γίνουν. Και για να διαπιστώσει ποιός είναι πράγματι ικανός να επιτύχει την σύμπνοια των δημοτικών συμβούλων, ας ρίξει μια ματιά στα δημοτικά συμβούλια που είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος.

Η προπέτεια δεν έκανε ποτέ καλό σε κανέναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.