Οι 67 υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του συνδυασμού “Άνδρος Νέοι Ορίζοντες” την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο κατάμεστο από Ανδριώτες Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου, είναι οι εξής (αλφαβητικά):

Ανύσης Χαράλαμπος, Αστρά Ευαγγελία, Αστράς Χρήστος, Βάμβουκας Εμμανουήλ, Βιδάλης Νικόλαος, Βλάμης Γεώργιος, Βούλγαρη Αριστέα, Γδύση Αικατερίνη, Γιαννίσης Εμμανουήλ, Γκιώνης Πέτρος, Γουλιερμής Νικόλαος, Γριμπίρης Δημήτριος, Γρυμάνη Ειρήνη, Ζαγοραίου-Παρλιάρου Παναγιώτα, Ζερτοπούλη Έφη, Θεοδωράκης Διαμαντής, Καρυστινού-Μπαθρέλου Ειρήνη, Κασιδώνη Αικατερίνη, Κατσίκης Νίκος, Κατσιώτου Αικατερίνη, Κολάτσας Ανδρέας, Κοντομάρκος Ιωάννης, Κοντός Γεώργιος, Κοραχάης Γιαννούλης, Κουλούρης Γεώργιος, Κουλούρης Θεόδωρος, Κουλούρης Σταμάτιος, Λουκατάρη Μαρουλιώ, Λουσίδου Ελένη, Μαμάη Ανδρονίκη, Μανδαράκας Νικόλαος, Μανδαράκας Χρήστος, Μαντζώρος Γιαννούλης, Μαρίνης Αντώνιος, Μαρίνης Σωτήριος, Μίχα μελπομένη, Μουλάς ΚΙωνσταντίνος, Μουστάκας Δημήτριος, Μπίλλιας Γεώργιος, Μπληζιώτης Νικόλαος, Γριμάνη-Νιτσόλα Φλώρα, Παντζόπουλος Αντώνιος, Παρλιάρος Κωνσταντίνος, Παρλιάρος Λεωνίδας, Πέππας Θωμάς, Πετρίσης Κωνστντίνος, Πέτσας Πέτρος, Πιάγκου Αττική, Πιπεριάς Ιωάννης, Σακελάρης Γεώργιος, Σαρρής Κωνσταντίνος, Σιγάλα Χρυσούλα, Σκανδάλης Χρήστος, Σκαρώνης Θωμάς, Σκόρδος Ιάκωβος, Σπέρτος Ευστάθιος, Σταυράς Ιωάννης, Στεφάνου Γεώργιος, Στρατή Αθηνά, Σύμπουρα-Χάνδακα Αικατερίνη, Τζανουλίνος Μιχαήλ, Τικόπουλος Γεώργιος, Τρανάκος Γεώργιος, Τσατσομοίρου Αθηνά, Τσιάκας Κωνσταντίνος, Τσιρδήμου Ελένη, Χαλάς Ελευθέριος, Ψαρρού Μαρία, Ψωμάς Γεώργιος.

Θεοδόσης Σουσούδης: Οφείλουμε να υπηρετούμε την αλήθεια, ανεξάρτητα αν αυτή μας εξυπηρετεί ή όχι

«Ένα κράμα παλαιών και νέων υποψηφίων που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της κοινωνίας και όλες τις γεωγραφικές περιοχές, χωριά και γειτονιές του νησιού μας, περιλαμβάνει η πρώτη ομάδα 67 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, του συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες». Παρουσιάζοντας την πρώτη ομάδα των υποψηφίων ο επικεφαλής του συνδυασμού, νυν Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης, τόνισε ότι πρόκειται για ανθρώπους που χαρακτηρίζονται για την εντιμότητα, την ποιότητα και τις ικανότητές τους, τη διάθεση προσφοράς και την επιθυμία να μοιραστούν και να υποστηρίξουν το όραμα του συνδυασμού για την Άνδρο.

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως εν ενεργεία Δήμαρχος, αλλά κυρίως είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα θα σας παρουσιάσω τους συνεργάτες μου, οι οποίοι θα διεκδικήσουν με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα την εμπιστοσύνη του Ανδριώτικου λαού. Οι άνθρωποι αυτοί είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν το νησί μας από τη μια άκρη του μέχρι την άλλη με ένα κοινό πρόγραμμα και όραμα», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Σουσούδης, επισημαίνοντας ότι ο συνδυασμός «δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στο έμψυχο δυναμικό που θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, όσο και σε εκείνους που θα στελεχώσουν τα τοπικά συμβούλια από άκρη σε άκρη του νησιού». Ο κ. Σουσούδης πρόσθεσε, ότι «η δημοτική μας αρχή, έχει πολλές ακόμα προκλήσεις να αντιμετωπίσει. Όλοι όμως οφείλουμε  να υπηρετούμε την αλήθεια, ανεξάρτητα αν αυτή μας εξυπηρετεί ή όχι. Οι πολιτικές καριέρες και οι όποιες διεκδικήσεις δεν μπορεί να χτίζονται πάνω στο ψέμα, στην παραπληροφόρηση και στην αμφισβήτηση. Οι αγώνες μπορεί να έχουν αφετηρία, δεν έχουν όμως τερματισμό. Τα προβλήματα τρέχουν, οι ανάγκες μεγαλώνουν».

«Η παρούσα δημοτική αρχή», συνέχισε, «διαθέτοντας, πλέον, τη γνώση των διαδικασιών και την αποφασιστικότητα και επιδιώκοντας συνεργασία με φορείς χρηματοδότησης, κατάφερε να ξεμπλοκάρει μεγάλα αναπτυξιακά έργα, που χρόνιζαν, αλλά και να σχεδιάσει και να υλοποιήσει νέα έργα. Για να επιτύχουμε, ωστόσο, αναγκαστήκαμε να συγκρουστούμε με μικροπολιτικά συμφέροντα και να αντιπαρατεθούμε με τα «κακώς κείμενα» που ταλαιπωρούν χρόνια το νησί μας. Επιλέξαμε να γίνουμε δυσάρεστοι σε λίγους, αλλά να αποδειχθούμε χρήσιμοι στους πολλούς, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του νησιού μας». Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Σουσούδης επεσήμανε ότι ο συνδυασμός «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» λειτουργεί με την έννοια της ενιαίας Άνδρου. «Στόχος μας είναι να προάγουμε, την ομοψυχία και τη συνεργασία πολιτών, επαγγελματιών, συλλόγων, φορέων και θεσμών για το κοινό καλό. Η Άνδρος δικαιούται και αξίζει ένα αναπτυξιακό μέλλον, το οποίο διεκδικούμε ως παρούσα δημοτική αρχή με το ανανεωμένο επιτελείο μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «η μέχρι σήμερα πορεία μας, παρά τις αντιξοότητες, παρά τον αήθη και ανήθικο πόλεμο, παρά την κατασυκοφάντηση, παρά τις απίθανες καταγγελίες, απέδειξε ότι εμείς μπορούμε. Γιατί τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν μας κάμπτουν. Αντίθετα, μας πεισμώνουν».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.