“Για 6η συνεχή χρονιά, τα βραβεία-θεσμός αναδεικνύουν τους καλύτερους του ελληνικού τουρισμού. Με ανανεωμένες τις κατηγορίες επιβραβεύουν τους φορείς και τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.  Σε αυτά τα βραβεία η CTN Andros (Andros’ Cycladic Tourism Network) απέσπασε Έπαινο Bronze CTN W2 Strategy Αξιέπαινης στρατηγικής για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Άνδρου. 

“Με την συλλογική μας προσπάθεια το CTN Andros είναι μια πρωτοπόρα σύμπραξη επιχειρηματιών στο νησί της Άνδρου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο με στόχο την από κοινού προώθηση και προβολή του κυκλαδίτικου προορισμού” έγραψε ο Χρήστος Μπαλόγιαννης στο προφίλ του στο FB. 

Πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές.

Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, την απονομή των Tourism Awards 2019.

Δείτε την απονομή εδώ:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.