Προστάτιδα των Ανδρίων, των απανταχού Ναυτικών και του Νησιού μας. Μεγάλη η Χάρη Της. Photo: Κ. Καλλιβρούση

Η 13η ημέρα του Απρίλη 2019 ξημέρωσε γιορτινή και συννεφιασμένη. Τίποτα όμως δεν στάθηκε ικανό να χαλάσει την διάθεση των Ανδριωτών που είτε στο νησί, είτε στην Αθήνα, “έκλιναν ευλαβικά το γόνυ” στην Παναγία την Θεοσκέπαστη, την Πολιούχο της Άνδρου.

Καρέ – καρέ, ο ζωγράφος Μιχάλης Τζανουλίνος, απεικόνισε με αισθαντικότητα και προοπτική την Γιορτή στο νησί, ενώ οι φωτογραφίες του Γιάννη Καραουλάνη και της Κούλας Καλλιβρούση “κατέγραψαν” το συναισθηματισμό φορτίο.

Η Α.Μ.Β. “κάλυψε” φωτογραφικά με δημοσιογραφική εικόνα την γιορτή της Αθήνας. Η λεζαντογραφία που συνοδεύει τα κείμενα δίνει το έναυσμα.

Βλέπει κανείς όπως αντιλαμβανεται, ή αντιλαμβάνεται όπως βλέπει; Και του Χρόνου να είμαστε Καλά. 

Στην Άνδρο

 

Στην Αθήνα

Αξίζει να σημειωθεί η πλεύση στην Άνδρο της φρεγάτας Κουντουριώτης, οι εκπρόσωποι του χωριού Αντώνιος Καμπάνης του Κιλκίς που παρευρέθησαν στην πανανδριακή γιορτή, η Φιλαρμονική της Κορίνθου, τα χορευτικά Χορεύανδρος και Υδρούσα.

Η λαμπαδηφορία, οι χοροί που παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Θέατρο λόγω βροχής αλλά και απο…Τυπώματα σε μελλοντική ανάρτηση. Χρόνια Πολλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.