«Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας.  Η επόμενη θητεία μας χαρακτηρίζεται από μεγάλες προκλήσεις, ιδιαίτερες δυσκολίες και, φυσικά, υψηλές απαιτήσεις της κοινωνίας που δικαίως ζητά απαντήσεις στις αγωνίες της.

Σε αυτό το ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον λειτουργήσαμε τα τελευταία χρόνια, έχοντας θέσει ως υψηλή προτεραιότητά μας, από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, την στήριξη όλων των νησιών μας. Τα προβλήματα και οι αντιξοότητες, δεν ακύρωσαν ούτε το σχέδιο μας, ούτε την ισχυρή βούληση μας να εργαστούμε για τα νησιά μας με καθαρότητα, επιμονή και αποφασιστικότητα. 

Γνωρίζοντας, και εκ προσωπικής πείρας πλέον, πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία, μαζί με τις ευχές μου για Υγεία, Δύναμη και Κάθε Επιτυχία στο έργο σας, σας δηλώνω πως θα εργαστούμε στο πλευρό σας για την επίτευξη κάθε στόχου και την υλοποίηση κάθε έργου, δράσης ή πρωτοβουλίας που θα βελτιώσει την ζωή των νησιωτών μας.  Συνεχίζουμε, στη μάχη για το Αιγαίο μας. Μαζί.»

Τα παραπάνω αναφέρει στην συγχαρητήρια επιστολή σε κάθε έναν από τους 34 Δημάρχους του Νοτίου Αιγαίου, νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση, που απέστειλε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων και τονίζοντας πως εκ προσωπικής πείρας πλέον γνωρίζει πως η συνεργασία των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης, μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα στην κοινωνία. 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.