Το μουσικό εργαστήρι, για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων Άνδρου το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιονίου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Μπατσί και τη Χώρα. Οι συναντήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο 2019 και έγιναν σε αίθουσες σχολείων στο Μπατσί, στο Κόρθι και στη Χώρα με μεγάλη συμμετοχή παιδιών. Με την καθοδήγηση της μουσικολόγου Νίκης Μιχαλάκα τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με βασικές μουσικές έννοιες, αυτοσχεδίασαν και ανέπτυξαν μέσα από την διδασκαλία – παιχνίδι πνεύμα συνεργασίας. Στην τελευταία αυτή συνάντηση, η κα Νίκη Μιχαλάκα  θα ενημερώσει τους γονείς για τα όσα έγιναν αυτούς τους μήνες και θα  γίνει μία σύντομη παρουσίαση από τα παιδιά  . Σκοπός και στόχος των «Φίλων Φεστιβάλ Άνδρου» ΑΜΚΕ είναι να μυήσουν τους νέους της Άνδρου στον υπέροχο κόσμο της Τέχνης. Καλό καλοκαίρι!

Tο πρόγραμμα

Μπατσί 
Σάββατο 8 Ιουνίου, 11:00 -12:30 (για μαθητές Γαυρίου και Μπατσίου)
Κυριακή 9 Ιουνίου, 16:00- 17:30 (για μαθητές Γαυρίου και Μπατσίου)
Παρουσίαση στους γονείς:  Κυριακή 9 Ιουνίου ώρα 16:45. 

Χώρα
Σάββατο 8 Ιουνίου, 17:30-19:00 (για μαθητές Χώρας και Μεσαριάς)
Κυριακή 9 Ιουνίου, 09:30-11:00 (για μαθητές Χώρας και Μεσαριάς)
Παρουσίαση στους γονείς: Κυριακή 9 Ιουνίου, ώρα 10:15.

Για την τελευταία συνάντηση στο Κόρθι θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Τα «Μουσικά εργαστήρια» χρηματοδότησε η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», με την υποστήριξη των εταιριών Fast Ferries, Goldenstar Ferries και τη στήριξη του Δήμου Άνδρου.  

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.