“Σας προσκαλούμε στην ατομική έκθεση της εικαστικού Ελένης Τσοτσορού, στο χώρο Τέχνης και μάθησης “Αδαμαντία”, στο Νειμποριό της Χώρας. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 9 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 7:30μ.μ.”

Η Ελένη Τσοτσορού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Φυσική στη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ (Εθν. Καποδιστριακό Παν. Αθηνών) κι έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ακτινοφυσική, στο University College London (UCL), στο Λονδίνο. Αφού εργάστηκε σαν ειδικευόμενη Φυσικός Ιατρικής στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας, αποφάσισε ν’ αλλάξει πορεία και ν’ ασχοληθεί με την άλλη μεγάλη της αγάπη, την Τέχνη. Σπούδασε Ζωγραφική και την τέχνη του Ψηφιδωτού στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, απ’ όπου κι αποφοίτησε με Άριστα. Έχει ως τώρα πραγματοποιήσει 9 ατομικές εκθέσεις κι έχει συμμετάσχει σε 33 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζει κι εργάζεται στην Αθήνα, διδάσκει Καλλιτεχνικά στα Αρσάκεια Σχολεία Ψυχικού, κι έχει μια κόρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.