Της ΡΑΝΙΑΣ ΤΖΙΦΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Η απόφαση πάρθηκε εν ριπή οφθαλμού. Ο αγώνας ιδίοις όμμασι! Έτσι το Εύανδρος – η ετήσια έκδοση για την Άνδρο- συμμετείχε στον αγώνα. Συνολικά 106 αθλητές έτρεξαν τα (πέντε) 5χλμ ορεινού τρεξίματος φέτος! Πρώτος στην άφιξη ο Ανδρέας Νίνης με χρόνο 19.55. Δεύτερος ο Γιάννης Σκόρδος με χρόνο 21.01. Τρίτος ο Άρης Σωτήρος 21.17

Πρώτη γυναίκα η Σταυριάνα Ντότσια, 22η στη γενική κατάταξη. Δεύτερη η Αγγελική Μασέλου 27η στη γενική. Τρίτη η Πέτρα Πανταζή 30η στη γενική.

Mete Nielsen 6η στις γυναίκες, 38η στη γενική κατάταξη.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 17.15 και ολοκληρώθηκε με την άφιξη της τελευταίας αθλήτριας στις 18.12.

Mete Nielsen, Δημήτρης Φολερός, Ράνια Τζιφοπούλου – Κωνσταντινίδη.

Η εκκίνηση έγινε από την Πλατεία Όρμου Κορθιου, περάσαμε από τον Γυαλό, πήραμε τα σκαλιά από την Αγία Αικατερίνη, ανεβήκαμε προς Πήδημα Γριάς συνεχίσαμε για Ρωγό, περάσαμε μέσα από τα δρομάκια του χωριού κι αρχίσαμε την κάθοδο για Όρμο Κορθίου.

Η οργάνωση ήταν άρτια! Η διάθεση ακόμη καλύτερη. Ο καιρός θείο δώρο!

Και οι τράπεζες….Ήταν εκεί

Μετά τους δρόμους, ακολουθεί πάστα πάρτι, με μακαρονάδες με σος γευστικές φτιαγμένες από παραδοσιακά Ανδριωτικα προϊόντα. Ιδιαίτερη παρουσία ο πατήρ Αέτιος να ετοιμάζει και να σερβίρει την κλασική πια συνταγή σάλτσας που πρώτος δίδαξε ο πατήρ Ευδοκιμος ο ηγούμενος της Μονής Παναχραντου. Τα σκεύη που σερβιρίστηκε το φαγητό είναι βιοδιασπώμενα. Πολλοί οι εθελοντές πολλοί ο χορηγοί.

Εθελόντριες της …πάστας

Και για να πάρουμε… τα επάνω μας, στην αρχή μας κέρασαν δυναμωτικό σφηνάκι με τζίντζερ. Η πρώτη μέρα 28.9.19 έληξε, περιμένοντας την αυριανή!!!

Η αγωνία έκδηλη στα παιδικά ματάκια

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.