Από την προηγούμενη συνάντηση του δημάρχου με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο.

Με την ακόλουθη ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λοτσάρης. αναφέρεται στην σημερινή συνάντηση του με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και τον ευχαριστεί πολύ «για την ένταξη του έργου της ύδρευσης του Αγίου Πέτρου στην πρόταση της προηγούμενης δημοτικής αρχής στον Φιλόδημο.» Παράλληλα ενημερώνει πως: «Στην σημερινή συνάντηση παρουσία των αντιδημάρχων Νίκου Μουστάκα και Δημήτρη Γιαννίση υπήρξε η δέσμευση για ένταξη της Άνδρου σε πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης του υπουργείου. Επίσης συζητήθηκε με καλούς οιωνούς η χρηματοδοτική ένταξη των τριών έργων που κατέθεσε ο Δήμος μας την Τετάρτη 30/10/2019 για το νέο δημοτικό σχολείο της Χώρας, το πολιτιστικό του Γαυρίου και την πρόταση για ανάδειξη και εμβληματικών κτιρίων.»

Οι κ.κ. Μουστάκας Λοτσάρης και Γιαννίσης με τον υπουργό εσωτερικών κύριο Θεοδωρικάκο στην σημερινή τους συνάντηση 1.11.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΥΠΕΣ: Χρηματοδοτήσεις ύψους 30.500.000€ σε 4 Δήμους της Περιφέρειας. 3 εκατομμύρια στην Άνδρο!
Συναντήσεις με τους δημάρχους Άνδρου κ. Δημήτριο Λοτσάρη, Καρύστου κ. Λευτέρη Ραβιόλο, Αιγιαλείας κ Δημήτρη Καλογερόπουλο και Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη, είχε σήμερα, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ειδικότερα ο Υπουργός Εσωτερικών με τον δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη συζήτησαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ένταξη του Δήμου στο πιλοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών και την ένταξη έργων του Δήμου (Σχολείο, Πολιτιστικό Κέντρο, Συνεδριακό Κέντρο) στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημέρωσε τον κ. Λοτσάρη για την ένταξη του Δήμου Άνδρου στο πρόγραμμα «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος Δήμου Άνδρου» και την χρηματοδότησή του με το ποσό των 3.000.000,00€.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για πολύ καιρό ακόμα, όπως όλα δείχνουν, η Άνδρος θα απολαμβάνει τα έργα της διοίκησης του Δήμου από τον Θ. Σουσούδη, όπως αυτό της εξασφάλισης των 3.000.000 ευρώ για τις υποδομές Ύδρευσης.
    Ευχόμαστε τουλάχιστον να μην πάει χαμένος ο κόπος και να υλοποιηθούν τα έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.