Photo: Άννα Βούλγαρη

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 10/θέσιου Δ. Σχ. Άνδρου Χώρας, επιθυμούμε να εκφράσουμε και δημόσια τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Γιαννούλη Καμπάνη για τη γενναιόδωρη δωρεά της οριστικής μελέτης του νέου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Άνδρου. 

Με την προσφορά του αυτή έβαλε τη θεμέλιο λίθο για τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση ενός τεράστιας σημασίας έργου για το λεκανοπέδιο της Χώρας και όλο το νησί, που φάνταζε δύσκολο και μακρινό. Η γενναία χορηγία για την εκπόνηση των οριστικών μελετών αναπτερώνουν τις ελπίδες μας ότι με τις συντεταγμένες προσπάθειες όλων των αρμοδίων, σύντομα θα ενταχθεί και θα ξεκινήσει η ανέγερση του νέου σχολείου. Ταυτόχρονα όμως προδίδει την ευαισθητοποίηση του δωρητή για το μέλλον του τόπου και τη φιλοπατρία του που προσομοιάζει με αυτή των μεγάλων ευεργετών της Άνδρου. Θεωρούμε ότι τέτοιες προσφορές αποτελούν κίνητρο και παράδειγμα προς μίμηση.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμαρχο Άνδρου κ. Λοτσάρη, που το πρώτο δίμηνο της θητείας του έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα για τη δρομολόγηση της ανέγερσης νέου διδακτηρίου. Είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών για συνεργασία, ώστε γρήγορα να δούμε ένα νέο, σύγχρονο διδακτήριο, αντάξιο με την εκπαιδευτική παράδοση του σχολείου του Θεόφιλου Καΐρη και με το προφίλ της Άνδρου ως νησί της Τέχνης,του Πολιτισμού και της Ναυτοσύνης.

Η Διευθύντρια Μαργαρίτα Κορκοδείλου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κι επειδή ξεχνάμε εύκολα, να ευχαριστήσουμε, ως γονείς και τον απελθόντα Δήμαρχο Θ.Σουσούδη που με ιδιαίτερο ζήλο και αποτελεσματικότητα κατάφερε με την ολοκλήρωση της θητείας του να υλοποιήσει μια πολύ μεγάλη επισκευή στο πολύπαθο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας. Ξεκίνησε και τελείωσε την θητεία του με σημαντικά έργα το σχολείο αυτό….Το παρέλαβε το 2014 με κυριολεκτικά διαλυμένες αυλές και εισόδους, κομματιασμένα μπετά από τα οποία περνούσαν με δυσκολία ακόμα και τα αυτοκίνητα που πάρκαραν εκεί τα καλοκαίρια,την παιδική χαρά με σπασμένα όργανα και σίδερα να εξέχουν θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών και τα γύρω από το σχολείο παρτέρια να είναι κυριολεκτικά σκουπιδότοπος. Σε λίγες εβδομάδες είχαν αλλάξει τα πάντα και αυτή την πραγματικότητα δεν την ξεχνάμε. Ευχαριστούμε λοιπόν, έστω και ετεροχρονισμένα!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.