Και ενώ όλα είναι έτοιμα για την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, με συνεισφορά μάλιστα Ιδιώτη (στα Λειβάδια), η πραγματικότητα είναι πως η πράξη μεταφέρεται εδώ και χρόνια από τον «Άννα στον Καϊάφα»… Προς επίρρωση και το σχετικό σχόλιο του http://androslivadia.blogspot.com/ «Ας ολοκληρωθεί επιτέλους! Από το 2013 χαζεύουμε τα καπάκια από τα φρεάτια! Πέντε χρόνια και ακόμα να “ολοκληρωθούν” τα ακάθαρτα!…Για να δούμε αν θα πετύχει τούτη την φορά να συνδεθεί το εσωτερικό δίκτυο που από το 2013 είναι ανενεργό… Το έχω ξαναπεί, αν δεν δω την μπουλντόζα να μπαίνει στον Λειβαδιανό δρόμο δεν πιστεύω τίποτα! 
Αλλά και σχετικό δημοσίευμα της 1.3.2019 όταν γράφαμε: Λειβάδια – Μεσαριά συνδέονται στον ΒΙΟ.ΚΑ. Χώρας: https://andriakipress.gr/2019/03/01/leivadia-messaria-syndeontai-ston-vio-ka-choras/

Η απόφαση

Η Απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαβάζοντας ολόκληρο το κείμενο της απόφασης προκύπτει ότι πρόκειται για το τελευταίο βήμα της διαδικασίας που έτρεξε ο Θ.Σουσουδης. Επομένως σε αυτόν πιστώνεται και αυτή η εξέλιξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.