Του ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΧΛΑΔΗ  
chrisovalandis.blogspot.com

Παίζουμε Selfie;

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ένα πολύ όμορφο τηλεοπτικό παιχνίδι,το Selfie που προβάλλεται από την ΕΡΤ 2, επισκέφθηκε το νησί μας,την Άνδρο!!!
Μοναδικό σαν παιχνίδι,μιας και στον κόσμο είναι η μοναδική εκπομπή με θέμα την selfie (αυτοφωτογράφιση).

Μοναδικό όμως και το επεισόδιο αφού οι παίκτριες, Αμαλία Τηνιακού (που ήταν και η νικήτρια του παιχνιδιού) και Γεωργία Ξανθού είναι δύο ξεχωριστά κορίτσια που παράγουν πολιτισμό,καθώς η μια είναι μαέστρος των χορωδιών του νησιού και η άλλη δασκάλα παραδοσιακών χορών.
Η Χώρα της Άνδρου γέμισε με κόσμο κάθε ηλικίας και έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.
Ο παρουσιαστής και σκηνοθέτης Παναγιώτης Κουντουράς και η συμπαρουσιάστρια του Εύα Θεοτοκάτου μαζί με το επιτελείο τους έκαναν μια υπέροχη δουλειά και μας χάρισαν όμορφες στιγμές!!!
Οι χορωδίες της Αμαλίας και το χορευτικό της Γεωργίας,καθώς και οι παραδοσιακοί οργανοπαίκτες Βαγγέλης Χαλάς (βιολί) και Τάσος Χαζάπης (λαούτο) ομόρφυναν το απόγευμα και έδωσαν όμορφα πλάνα στην εκπομπή.
Πολλά όμως τα λόγια…ας αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν…και υπομονή μέχρι τις 8 Δεκέμβρη ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 στην ΕΡΤ 2 φυσικά,που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε συντονισμένοι.

Υ.Γ. Οφείλω μια συγγνώμη στην Γεωργία Ξανθού για τις ελάχιστες φωτογραφίες καθώς δεν γνώριζα την ώρα των γυρισμάτων.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό όπως αναρτήθηκε στο blog του κ. Χρυσοβαλάντη Δημητρίου Αχλάδη.  Εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.