Photo: Αρχείου

Η Α΄Πανεπιστημιακή κλινική του Αιγινητείου (ΕΚΠΑ) και το ΚΥ Άνδρου  συνεργάζονται τα  τελευταία 15 έτη στην υλοποίηση του προγράμματος τηλειατρικής, με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση, παρακολούθηση και διαχείριση ασθενών του νησιού μας.

Στα πλαίσια της λειτουργίας του προγράμματος ο υπεύθυνος Καθηγητής ψυχιατρικής Αντώνης Πολίτης και οι συνεργάτες του επισκέπτονται το νησί δύο φορές το χρόνο.

Η επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 29/11-1/12-2019 και περιλαμβάνει:

  1. 29-30/11/2019: Ανοιχτά ιατρεία εξέτασης ασθενών και διενέργεια κλινικών διαγνωστικών εκτιμήσεων για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα μνήμης. Για ραντεβού επικοινωνήστε με την κοινωνική λειτουργό του ΚΥ Μαρία Αλεξάκη στο 2282360033.
  2. 29/11/ 2019: Συνάντηση με φορείς της Δημοτικής Ενότητας Υδρούσας: έπαρχος, δήμαρχος, επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και κοινοτήτων, εκπρόσωποι υπηρεσιών (βοήθεια στο σπίτι, αγροτικοί ιατροί, κέντρο κοινότητας, ΕΚΑΒ), εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και ιερείς, όπου θα συζητηθούν θέματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα άνω των 60 ετών που αποτελούν το 30% του πληθυσμού του νησιού.
  3. 30/11/2019: Συνάντηση με πολίτες που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης του προγράμματος με σκοπό την διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω συνεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.