Νεοφυείς επιχειρήσεις και πρωτοπόροι από το χώρο της τεχνολογίας αναμένεται να εντυπωσιάσουν τους χιλιάδες επισκέπτες, εκθέτες και συνέδρους των Ποσειδωνίων 2020, παρουσιάζοντας λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που απαντούν σε προβλήματα των προηγούμενων ετών αλλά και προτείνουν μια φρέσκια προσέγγιση σε ένα πιο βιώσιμο και αποδοτικό μέλλον για τη ναυτιλιακή βιομηχανία. 

Σε πρώτο πλάνο θα βρεθούν τεχνολογίες ψηφιακού μετασχηματισμού που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα της ναυτιλιακής βιομηχανίας. Τεχνολογίες για την ασφάλεια εν πλω, συστήματα παρακολούθησης μηχανών και κύτους, συστήματα επικοινωνίας, υπηρεσίες υγείας εν πλω, χρηματοοικονομική τεχνολογία (fintech) και συστήματα παρακολούθησης ευπαθών φορτίων θα παρουσιαστούν στα φετινά Ποσειδώνια.

«Με δεδομένο ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο έδαφος, λύσεις όπως τα συστήματα παρακολούθησης του φορτίου εν πλω, τα μη επανδρωμένα πλοία, η ψηφιοποίηση των διαδικασιών συντήρησης και ο απομακρυσμένος έλεγχος πλοίων από την ξηρά, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις τεχνολογικές τάσεις που θα αναδιαμορφώσουν ριζικά το τοπίο και τις οποίες θα κληθεί να υιοθετήσει η ναυτιλιακή βιομηχανία στο κοντινό μέλλον», σχολιάζει ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος των Εκθέσεων Ποσειδώνια Α.Ε, που είναι από τους διοργανωτές της έκθεσης.

Οι τεχνολογίες αυτές θα παρουσιαστούν και στο Digital Innovation Village, το περίπτερο των start-up εταιρειών τεχνολογίας, που εγκαινιάζει φέτος τη λειτουργία του στα Ποσειδώνια, που θα διοργανωθούν 1-5 Ιουνίου 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.