Ο Στάθης Αγραφιώτης είναι “ο γιατρός από τα Φάλλικα”. Πέρσι το Πάσχα είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε μια άλλη διάσταση της παρατηρητικότητας που διακρίνει έναν γιατρό, την ικανότητά του να συγκρατεί την στιγμή και να αναπαράγει την εικόνα με την διεισδυτική ματιά του φωτογράφου.

Η έκθεσή του στην “Αδαμαντία” τον χώρο τέχνης της Αττικής Πιάγκου στο Νειμποριό ξεδίπλωσε έναν άνθρωπο με ευρύτητα πνεύματος και ψυχής.

Έτσι δεν εκπλήσσεται κανείς με το βίντεο που ακολουθεί και φέρει την υπογραφή του Στάθη Αγραφιώτη, όταν η τέχνη του φωτογράφου συναντά τους ζωγράφους του δρόμου και το γκράφιτι των τοίχων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όπως λέει και ο ίδιος πρόκειται για ένα project δύο ετών και “ένα βίντεο να φύγει λίγο το μυαλό μας από τον κορονοιό”! Σύσταση για προβολή σε monitor Pc η TV” 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.