Με πολλή μεγάλη θλίψη, μάθαμε το δυσάρεστο νέο ότι η αγαπημένη μας Τασούλα δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας . Έφυγε νωρίς, μόλις στα 61 της χρόνια.

Η Αναστασία Λάβδα, η ψυχή του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης  από τότε που αυτό δημιουργήθηκε, το οργάνωσε και το στήριξε για περισσότερα από 35 χρόνια, μέχρι σχεδόν το κλείσιμό του. Η Τασούλα που ακούραστη, ευγενική , πάντα χαμογελαστή  εξυπηρέτησε  χιλιάδες εκπαιδευτικούς που πέρασαν από τα τρία νησιά, της Άνδρου, της Κέας και της Κύθνου όλα αυτά τα χρόνια. Άριστα ενημερωμένη αποτελούσε πάντα για μας συνώνυμο της εγκυρότητας, της αξιοπιστίας ,της εμπιστοσύνης.

Η Τασούλα, εξαιρετική σύζυγος του συναδέλφου μας και φίλου Κώστα, που άφησε την ιδιαίτερη πατρίδα του,τα Τρίκαλα και έζησε στην Άνδρο, στο πλάι της. Μαζί έφτιαξαν μια αξιοζήλευτη και αξιοσέβαστη οικογένεια και απέκτησαν τον Νίκο,τον μονάκριβο γιό τους και 3 εγγόνια. Μάνα και γιαγιά υποδειγματική, ενέπνευσε στον μονάκριβό της όλες τις αξίες που την διέκριναν, ήθος, ευγένεια, αξιοπρέπεια, συνέπεια και υπευθυνότητα και του χάρισε το όμορφο χαμόγελο που πάντα θα μας την θυμίζει.

 Η Τασούλα, η φίλη που  πάντα είχε ειλικρινές ενδιαφέρον  και έναν καλό λόγο για όλους και όλα. Πάντα διακριτική, ποτέ δεν παραπονιόνταν, αντίθετα άκουγε τα παράπονα και τα προβλήματά μας με κατανόηση και μας μετέδιδε τις  θετικές και αισιόδοξες σκέψεις της.

 Μας στεναχώρησες πολύ σήμερα Τασούλα και είναι η πρώτη φορά…

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε δεν θα μας επιτρέψουν να σε αποχαιρετίσουμε ,όπως θα επιθυμούσαμε. Εκφράζουμε στον σύζυγό σου  Κώστα , στο γιό σου Νίκο και την οικογένειά σου τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι Τασούλα.

Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα του χωριού σου που θα σε σκεπάσει.

 

                                                        Εκ μέρους των φίλων σου εκπαιδευτικών που  συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε προσωπικές στιγμές.

Μαργαρίτα Κορκοδείλου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.