Υποβρύχιος Καθαρισμός και Άσκηση Καταπολέμησης Θαλάσσιας Ρύπανσης στο Λιμένα Χώρας Άνδρου οργανώνεται την Κυριακή 11.10.2020 από το Λιμεναρχείο Άνδρου και όχι μόνο…

Υποβρύχιος Καθαρισμός και Άσκηση Καταπολέμησης Θαλάσσιας Ρύπανσης στο Λιμένα Χώρας ΆνδρουΤο Δελτίο Τύπου που εξέδοσε η Λέσχη Ανδρίων το Τμήμα Περιβάλλοντος της οποίας υποστηρίζει την ακόλουθη δράση και ενθαρρύνει τα μέλη και τους φίλους της, να παρακολουθήσουν την εν λόγω εκπαίδευση και άσκηση.

“Στο πλαίσιο πρόληψης του «Λιμεναρχείου Άνδρου» σε θέματα προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω δράσεις για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020:
 
Στις 11:00, στον θαλάσσιο χώρο εντός του λιμένα Κάστρου Χώρας Άνδρου, θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός βυθού. Ο εν λόγω καθαρισμός βυθού θα λάβει χώρα με τη συμμετοχή εθελοντών δυτών. Οι φορείς που συμμετέχουν στην εν λόγω δράση είναι ο «Δήμος Άνδρου», το «Επαρχείο Άνδρου», η «Λέσχη Ανδρίων», «Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου Σ.Ε.Δ.Α.», «Αλιευτικός Σύλλογος Άνδρου» και ο «Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας».
 
Στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί από την εγκατάσταση «Α.Σ.Π. Δ.Ε.Η. ΑΝΔΡΟΥ», θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική άσκηση για την καταπολέμηση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης. Στην ως άνω δράση θα λάβουν μέρος μέλη της Ομάδας Καταπολέμησης Ρύπανσης Άνδρου, καθώς και εθελοντές του Τοπικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης (L.C.P.) και του Σχεδίου Αντιμετώπισης Περιστατικών Ρύπανσης της εν θέματι εγκατάστασης (P.C.P.).
 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.