Με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου, όπως αναφερει και σε σχετική του ανακοίνωση το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. 

Με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου
Γαλανόλευκη, σημαία και θάλασσα

“Από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 67269/13-10-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 την παρούσα περίοδο, δε θα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Επιπροσθέτως, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.