Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος στο liberal.gr για το Brexit κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία από την ΕΕ. Η τοποθέτησή του αφορά του Έλληνες αλλά και τους Ανδριώτες που ζουν και εργάζονται στην βρετανική πρωτεύουσα αλλά και όσους απασχολούνται επιχειρηματικά. 

Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος στο liberal.gr για το Brexit

Το άρθρο ξεκινά ως εξής:

“Εξαιρετικά επιζήμιο θα είναι για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου ένα no deal Brexit δηλώνει στο Liberal. gr, o Aυγουστίνος Γαλιάσος σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι και οι ελληνικές επιχειρήσεις που εξάγουν ή εισάγουν προιόντα θα υποστούν ζημιά δεδομένων των αλλαγών που θα σημειωθούν στους δασμούς. Ταυτόχρονα, αναφέρει πως το νέο lockdown στο Λονδίνο θα δημιουργήσει προβλήματα αλλά όχι και τόσο σημαντικά.

Ο Αυγουστίνος Γαλιάσος στο liberal.gr για το Brexit

Σύμφωνα με τον κ. Γαλιάσο που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο από το 2003, ένα «No deal Brexit», σημαίνει ότι οι δασμοί στις εισαγωγές και τις εξαγωγές θα αυξήσουν τις τιμές και αυτό θα έχει αντίκτυπο σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που εξάγουν τα προϊόντα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού θα τα κάνει λιγότερο ελκυστικά σε σχέση με τα εγχώρια  προϊόντα”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Liberal.gr 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.