Διευκρινιστική επιστολή του Γ. Τρανάκου σχετικά με το τελευταίο Δ.Σ. που έγινε χθες 15.12.2020

Διευκρινιστική επιστολή του Γ. Τρανάκου σχετικά με το τελευταίο Δ.Σ.
Photo: Team Andriakipress

Η Επιστολή του κ. Γ. Τρανάκου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Άνδρου

Παρακαλώ την γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου ( κ. ΜΗΛΑ Ιωάννη) όπως πρωτοκολλήσει την παρούσα επιστολή μου και αποστείλει στην συνέχεια άμεσα:
-προς τον Κο Πρόεδρο του Δ.Σ.,
-το Γραφείο του κ. Δημάρχου,
-στις Δνσεις e mail όλων των Δημοτικών Συμβούλων και
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για την ενημερωσή τους.

ΑΠΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΘΙΟΥ
Τρανάκο Γεώργιο

ΠΡΟΣ: Κο ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ( Κ. ΜΠΑΛΛΑ Ελευθέριο)

ΚΟΙΝ: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ,
ΓΡΑΦ. Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ,
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΔΡΟΥ

Κύριε Πρόεδρε
με την παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω, όπως και σας ανέφερα τηλεφωνικά σήμερα πριν λίγη ώρα ότι, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου και κατά την λήψη απόφασης ψήφων Δημοτικών Συμβούλων συζήτησης του πρώτου θέματος της Αριθμ. 13615/11-12-2020 Πρόσκλησης Δ.Σ. με θέμα:
«Περί της σκοπιμότητας σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού από τον Δήμο Άνδρου. Έγκριση της υποστήριξης της διαδικασίας με κάθε απαιτούμενη ενέργεια καθώς και την διερεύνηση ενδεχόμενων συνεργασιών η ψήφος μου ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ και έτσι την εξέφρασα και ειπώθηκε από τα χείλη μου. Ατυχώς την εκλάβατε ως θετική και λάθος κατανοήσατε εκείνη την στιγμή πιθανόν λόγω της ποιότητας ήχου της τηλεδιάσκεψης. 

Μάλιστα ο Δημοτικός Σύμβουλος κος ΑΔΑΜΗΣ Βασίλειος της Δημοτικής παράταξης «Άνδρος της Ζωής μας» και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Δ.Σ., αμέσως κατάλαβε την λάθος καταμέτρηση της ψήφους μου ως θετικής και άμεσα σας το ανέφερε λέγοντας:
«ο Τρανάκος δεν ψήφισε θετικά αλλά Αρνητικά,», κατά τη στιγμή διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων. 
Οπότε εκείνη την στιγμή ως Πρόεδρος του Δ.Σ. προβήκατε σε διευκρινιστική ερώτηση προς εμένα ρωτώντας τι ψήφισα και άμεσα σας απάντησα και σας γνώρισα δυο φορές, επαναλαμβάνω δύο φορές και όχι μία, ότι ψήφισα ΑΡΝΗΤΙΚΑ στο υπό εξέταση θέμα.
Σε κάθε διαφορετική περίπτωση καταγραφής της ψήφου μου από εσάς ως Θετικής αντί Αρνητικής ως ψήφισα και εξέφρασα για το συγκεκριμένο θέμα, το θεωρώ αλλοίωση της βούλησης μου και των πραγματικών περιστατικών κατά την χθεσινή διαδικασία ψηφοφορίας και σας δηλώνω ότι θα καταγγείλω αυτήν την ενέργεια και θα κινηθώ εναντίον της με κάθε νόμιμη διαδικασία που ορίζει ο Νόμος.
Επίσης όπως προβλέπει η νομοθεσία παρακαλώ όπως δημοσιοποιήσετε το βίντεο καταγραφής του Δ.Σ. για την αποκατάσταση των πραγματικών περιστατικών.

Με Τιμή,
Γιώργος Τρανάκος
Δημοτικός Σύμβουλος Άνδρου
Δημοτικής Ενότητας Κορθίου

Η επιστολή συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο που αποσαφηνίζει την ψήφο Γ. Τρανάκου:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.