Τα πυροσβεστικά έφθασαν στο λιμάνι του Γαυρίου σήμερα 4.4.2021 για να συνδράμουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς που κατακαίει χαμηλή βλάστηση από σήμερα τα ξημερώματα στις περιοχές Κατακοίλου, Ρεμάτων, Ατενίου.

Τα πυροσβετικά έφθασαν με το ΕΓ/ΟΓ ΘΕΟΛΟΓΟΣ στο λιμάνι
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Σημειώνεται όπως αναφέρεται και στο σχετικό δ.τ. ότι μετά τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στυλιανό Πέτσα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιά, αποφασίστηκε ο άμεσος απόπλους του οχηματαγωγού “FB THEOLOGOS” από το λιμάνι της Ραφήνας προς την Άνδρο.

Τα πυροσβετικά έφθασαν με το ΕΓ/ΟΓ ΘΕΟΛΟΓΟΣ στο λιμάνι
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Το πλοίο εφτασε στο νησί και ο Δήμαρχος, “ευχαριστεί όλους όσους συνεισφέρουν από την πρώτη στιγμή που ενέσκηψε η πυρκαγιά, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries, για την άμεση μεταφορά των πρόσθετων δυνάμεων κατάσβεσης”.

Τα πυροσβετικά έφθασαν με το ΕΓ/ΟΓ ΘΕΟΛΟΓΟΣ στο λιμάνι
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Το βίντεο από την άφιξη του ΕΓ/ΟΓ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π του Α. Αντώνογλου

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και μέσα στον κακό χαμό, σημειώνουμε:
    -την απουσία του Δημάρχου (ήρθε στην Άνδρο με τα οχήματα της Πυροσβεστικής)
    -την επιβεβαίωση όσων φωνάζουν για το πολυδιαφημισμένο ¨πεδίο προσγείωσης¨στο Γαύριο. Την κρίσιμη στιγμή αποδείχθηκε ΑΧΡΗΣΤΟ κι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, γι αυτό η προσγείωση έγινε στην προβλήτα του λιμανιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.