Η βλάβη στις οπτικές ίνες προκαλεί τα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες στο νησί. Για τον σκοπό αυτό ο Δ. Α. μεριμνά για την έλευση στο νησί εξειδικευμένου συνεργείου για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει ανακύψει

Η βλάβη στις οπτικές ίνες προκαλεί τα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες

Η Ανακοίνωση του Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι, το πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες (σταθερό, κινητό, internet) οφείλεται σε βλάβη στο δίκτυο του ΟΤΕ (οπτικές ίνες) στην περιοχή Σταυροπέδα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται από την ευρύτερη περιοχή της Καππαριάς μέχρι και την περιοχή της  Υδρούσας.

Εντός της ημέρας καταφθάνει στο νησί εξειδικευμένο συνεργείο για την αποκατάσταση της  βλάβης.

Ο Δήμος Άνδρου βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία και συντονισμό με όλους τους αρμόδιους φορείς και θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις.

 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ #menoumeasfaleis

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Δήμος Άνδρου, πέρα από την ενημέρωση που ενδεχομένως είχε για την βλάβη και τον χρόνο αποκατάστασής της δεν είχε κανένα ρόλο στα υπηρεσιακά, διαδικαστικά, τεχνικά κλπ θέματα.
    Απλά θεατές στην αποκατάσταση μιας σοβαρής τηλεπικοινωνιακής βλάβης ήταν οι κύριοι αυτοί, όπως όλοι μας. Για την αποκατάσταση της βλάβης εργάστηκαν έμπειροι και άριστα καταρτισμένοι τεχνικοί από Άνδρο και Αθήνα με απίστευτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.