Εργασίες αντικατάστασης τμήματος αγωγού αποχέτευσης στο Μπατσί

Αντικαθίσταται τμήμα του αγωγού αποχέτευσης Μπατσίου
Photo: Team Andriakipress 

Η ανακοίνωση του Δήμου

Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο, 21 Απριλίου 2021 θα ξεκινήσουν εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης στο Μπατσί και συγκεκριμένα από την είσοδο του Λιμανιού έως το κέντρο της πλατείας (παλιά πιάτσα ΤΑΧΙ).

Λόγω παλαιότητας και δυσλειτουργίας του αγωγού απαιτείται η άμεση αντικατάσταση του.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου μια εβδομάδα ενώ είναι αυτονόητο ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση.

Την μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και το έργο εκτελείται από ίδιους πόρους

Κατά την διάρκεια των εργασιών στο τμήμα της οδού από το λιμάνι μέχρι το κέντρο της πλατείας-δηλαδή καθ όλο το μήκος των εργασιών- θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Εφιστάται η προσοχή στα διερχόμενα οχήματα να κινούνται προσεχτικά με την μικρότερη δυνατή ταχύτητα και μόνο για τις εντελώς απαραίτητες εργασίες.

Ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων.

Το έργο είναι απαραίτητο να γίνει, θα λύσει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα δυσλειτουργίας της αποχέτευσης προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών μας.

 

#menoumeasfaleis# ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.