Ως απόδραση χαρακτηρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Αδάμης την παραίτηση των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης Δ. Λοτσάρη από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου στο κείμενο απάντηση στο δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου που εκδόθηκε χθες 23 Αυγούστου 2021.

Η απόδραση των Συμβούλων από το Λιμενικό Ταμείο

Η Απάντηση Β. Αδάμη

Απέδρασαν από το Λιμενικό Ταμείο για να μην περάσει το MASTER PLAN του Λιμένος Γαυρίου.

Σήμερα δια στόματος Δημάρχου Άνδρου και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Σανταμούρη, επιβεβαιώθηκε η μεθόδευση που έκαναν από κοινού και οι δυο σε βάρος της Άνδρου να μην φέρνουν επί ένα χρόνο για επικύρωση στο Λιμενικό Ταμείο την απόφαση του ΔΣ ΑΝΔΡΟΥ για το ΠΕΑΛ ΓΑΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ, δηλαδή την προέκταση και αναβάθμιση του λιμανιού.

Παραδέχθηκαν από κοινού το παιχνίδι που έπαιξαν σε βάρος της Άνδρου.
Μετά όμως από το έγγραφο της αποκεντρωμένης, που υποχρέωνε το Λιμενικό Ταμείο να φέρει προς επικύρωση την απόφαση για το ΠΕΑΛ, βρέθηκαν σε αδιέξοδο και σε συνάρτηση της αποτυχίας τους το Λιμενικό Ταμείο, λόγω μη απορρόφησης 2.000.000 ευρώ από κωδικούς της Άνδρου, αποφάσισαν να έρθουν σε ρήξη με τον πρόεδρο, δήθεν ότι καθυστερούσε θέματα της Άνδρου.

Αυτό ήταν ψευδές και η αλήθεια είναι ότι όλα τα θέματα που έφεραν για την Άνδρο έχουν περάσει κανονικά και δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα, εκτός από το ΠΕΑΛ, για το οποίο εγκαλούσα συνεχώς τον πρόεδρο με επιστολές μου επί ένα χρόνο.

Έτσι σήμερα 23/8/21,στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, με τον φόβο του Δημάρχου Άνδρου, ότι θα περάσει το θέμα του ΠΕΑΛ, έστειλε μια ώρα πριν την συνεδρίαση, επιστολή στο Λιμενικό Ταμείο, ότι παραιτούνται τα μέλη της παράταξής του για να μπλοκάρει την όλη διαδικασία.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ  Λοτσάρη– Τηνιακό – Μακρή – Μουστάκα – Μπιθικώτση -Μαντζώρο – Αστρά. Αυτό είναι το ενδιαφέρον του Δημάρχου και των συμβούλων του, για την Άνδρο και τα λιμάνια της.

Μετά την μάλλον προσυνενοημένη αυτή σύμπραξη με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης της Τήνου κατά των συμφερόντων της Άνδρου, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση στον Δήμαρχο Τήνου, μέσω του Λιμενικού Ταμείου, η Άνδρος, έχασε την ευκαιρία να γίνει ένα μεγάλο έργο στο νησί και συγχρόνως χάνει και τα 2.000.000 που της αναλογούν για έργα στα λιμάνια της για το 2021.

Εγώ και ο κ. Τρανάκος, μέχρι σήμερα κάναμε το καθήκον μας, προτείναμε, στηρίξαμε έργα για τα λιμάνια της Άνδρου, τα οποία δυστυχώς λόγω της ανικανότητας του Δημάρχου και των συμβούλων του στο Λιμενικό  Ταμείο να τα υλοποιήσουν, βρήκαν σαν διέξοδο με ψεύτικες δικαιολογίες, το δρόμο της φυγήςμέσω  του νέου αυτοκινητόδρομου Φραγκάκι.

Οι Τηνιακοί δυστυχώς, γελούν με τα καμώματα του Δημάρχου Άνδρου, διότι βγαίνουν κερδισμένοι, από την φυγή του Δημάρχου και των συμβούλων του, επειδή  το αποθεματικό  που υπάρχει, είναι αρκετά μεγάλο να κάνουν τα πάντα στα λιμάνια τους.

Μην ξεχνάμε ότι έφτιαξαν ΠΕΑΛ ΤΗΝΟΥ και σύντομα θα έχουν ένα σύγχρονο λιμάνι, κρουαζιέρας, ακτοπλοϊκό, εμπορικό και τουριστικό.

Μέχρι τότε εμείς θα περιμένουμε χωρίς έργα, άγνωστο για πόσο καιρό και αν γίνει τελικά, την ίδρυση Λιμενικού Ταμείου Άνδρου, με το άγχος κάποιων μην αργήσει να γίνει και δεν τους κάνει το κουστούμι που έχουν ράψει για την καρέκλα τους.

Τέλος, το γραφείο τύπου του Δημάρχου, όσο και αν προσπαθεί να  κάνει το άσπρο μαύρο, να ρίχνει λάσπη, να διχάζει, εμείς την αλήθεια θα την λέμε πάντα, θα δουλεύουμε για τα συμφέροντα της Άνδρου και  στο θέμα του Λιμενικού Ταμείου, δυστυχώς ο Δήμαρχος και οι σύμβουλοί του απέτυχαν, απέδρασαν και δούλεψαν κατά των συμφερόντων της Άνδρου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.