Επιπλέον 462 επιχειρήσεις στο Νότιο Αιγαίο εντάσσονται στο Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ», μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των ενστάσεων

Επιπλέον 462 επιχειρήσεις στο Νότιο Αιγαίο  στη «ΝΗΣΙδΑ»

Ολοκληρώθηκε το έργο της  Αξιολόγησης Ενστάσεων για το Πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ», ενίσχυσης μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2014-2020.

Βάσει αυτής, επί συνόλου 2.952 ενστάσεων, 462 ενστάσεις έγιναν αποδεκτές και εγκρίνονται για χρηματοδότηση από το Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2014-2020, συμπληρωματικά στις ήδη ενταχθείσες με την με αρ. πρωτ. 1370/13.04.2021 Απόφαση ένταξης, η οποία θα τροποποιηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ο προϋπολογισμός που εγκρίνεται για την ενίσχυση των επιπλέον 462 επιχειρήσεων που εντάσσονται στο «ΝΗΣΙδΑ» ανέρχεται σε 4,5 εκατ. €, ποσό το οποίο θα προστεθεί στον αρχικό προϋπολογισμό του Προγράμματος, ύψους 35 εκατ. €.

Η απόφαση έγκρισης θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια, στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ www.pepna.gr. του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και του ΕΣΠΑ www.espa.gr. Τις επόμενες μέρες θα είναι δυνατή η αναλυτική ενημέρωση των δικαιούχων μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων με τη χρήση του κωδικού κάθε πρότασης. Παράλληλα κάθε ενδιαφερόμενος θα ενημερωθεί και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η εκδοθείσα επί των ενστάσεων απόφαση καθιστά οριστική την κατάταξη της πράξης στους πίνακες αποτελεσμάτων, χωρίς τη δυνατότητα ετέρου σταδίου διοικητικής προσφυγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.