Το 2021 είναι ακόμα μια δύσκολη χρονιά λόγω του COVID-19 αλλά είναι μια χρονιά που το νησί μας παρά την δύσκολη συγκυρία κρατήθηκε ψηλά σε κρατήσεις και έχει ακόμα αρκετή κίνηση.

Απολογιστικό τουριστικό σημείωμα του CTN Andros
Photo: ELINA FOLEROU

Σίγουρα σε αυτή την επιτυχία (σε αυτή τη συγκυρία) έχουν παίξει μεγάλο μέρος οι δράσεις του CTN που έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του 2020!

Από το 2017 ως σήμερα η εταιρεία μας με μοναδικούς πόρους τος συνδρομές των μελών μας και με στοχευμένες ενέργειες ακολουθώντας τα Αποτελεσματα της μελετης για την στρατηγική προώθησης του προορισμού μας και σε συνεργασία με όσους φορείς είναι προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζει να έχει επιτυχίες στους στόχους που βάζει .

Σίγουρα μπορεί να μην απέδωσαν όλες οι δράσεις φέτος για τους προορισμούς που στοχεύσαμε αλλά χτίζουμε για το 2022, όπως κάναμε φέτος όταν οι περισσότεροι Tour Operator ήταν απαισιόδοξοι.

Οι δράσεις μας συνοπτικά.

  • Ανανέωση της επιτυχημένης μας συνεργασίας με τον Sivan Zamir και το Greece and the Islands για τον Ισραηλινό εισερχόμενο τουρισμό
  • Συνεργασία με τους Travel Bloggers Greece με διάφορα άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε πολλά travel blogs
  • Σύναψη συνεργασίας με το Greek List για προώθηση της Άνδρου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Φιλοξενία των Ισραηλινών Blogger Romi & Assaf Travel για προώθηση της Άνδρου στο Ισραήλ
  • Συμμετοχή του CTN στη Παγκόσμια ‘Εκθεση Τουρισμού WTM London, ψηφιακά
  • Συμμετοχή του CTN στη Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ITB Berling, ψηφιακά.
  • Φιλοξενία σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου της Ισραηλινής Blogger Hila Mor Alon.
  • Ανάδειξη των μελών μας μέσω των social media της σελίδας μας.
  • Φιλοξενία τηλεοπτικού συνεργείου για το γύρισμα τηλεοπτικής σειράς από Ισραήλ με τον διάσημο ηθοποιό Lior Halfon

Αυτές οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν εν μέσω lock down και στην αρχή της σεζόν, ενώ είχαν σχεδιαστεί κι άλλες που πήγαν πίσω λόγω πανδημίας αλλά θα πραγματοποιηθούν. Για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, χρειάζεται η συμμετοχή όλων των μελών του CTN μέσω της συνδρομής τους στο Δίκτυο αλλά και η συμμετοχή όλων των ενεργών επιχειρήσεων της Άνδρου .

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας αλλά και τους συνεργάτες μας για αυτή την ομαδική προσπάθεια που κάνουμε για την τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου αλλά και την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν που από φέτος θα κρατήσει παραπάνω

Με εκτίμηση Δ.Σ. CTN ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.