Κινηματογραφιστές με ένα κινητό μπορούν να γίνουν οι μαθητές των γυμνασίων της Άνδρου που θα λάβουν μέρος στην εκπαιδευτική δράση – σεμινάριο με τίτλο “Ζωντανεύουμε τις λέξεις” το οποίο διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Άνδρου 

Κινηματογραφιστές με ένα κινητό
Η Εκπαιδευτική Δράση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Προσκαλούνται οι μαθητές των γυμνασίων της Άνδρου στο διαδραστικό σεμινάριο που διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Φίλοι Φεστιβάλ Άνδρου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Άνδρου, με τίτλο “Ζωντανεύουμε τις λέξεις’’, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Άνδρο.

Πρόκειται για δράση, που θα συνδυάσει την ποίηση με την εικόνα και το βίντεο.

Οι μαθητές χρησιμοποιώντας απλές εφαρμογές που γνωρίζουν (TIΚTOΚ, YouTube, Instagram) θα οπτικοποιήσουν ένα ποίημα, που θα επιλέξουν κατά την πρώτη συνάντησή τους με τους συντονιστές.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση, θα πρέπει να στείλουν αίτημα  με το ονοματεπώνυμο τους, το e-mail και ένα τηλέφωνο, καθώς και το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούν, ως τις 24/9/2021 στο e-mail:  zwntaneuoumetislexeis@yahoo.com.

Στο τέλος του σεμιναρίου, θα γίνει στη Χώρα της Άνδρου παρουσίαση των video των παιδιών και βράβευση του καλύτερου video.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη σε Χώρα, Κόρθι και Γαύριο (ανάλογα με τη συμμετοχή).

Η συμμετοχή των μαθητών  είναι δωρεάν.

Η δράση πραγματοποιείται  με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Κωνσταντίνα Βούλγαρη: Σκηνοθέτης Αλίκη Περτέση :Εκπαιδευτικός Επαμεινώνδας Μαρμαράς  :Φωτογράφος Διεύθυνση Παραγωγής-Οργάνωση:  ΑΜΚΕ ΦΙΛΟΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

Για πληροφορίες, διευκρινίσεις και λοιπή επικοινωνία, email: zwntaneuoumetislexeis@yahoo.com

Κινηματογραφιστές με ένα κινητό

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.