Την προσοχή όλων εφιστά ο δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Λοτσάρης προκειμένου όπως λέει: “Να κρατήσουμε την Άνδρο πράσινη”.

Μήνυμα Δ. Λοτσάρη: Να κρατήσουμε την Άνδρο πράσινη

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Τα τελευταία δύο σχεδόν χρόνια το νησί μας κατάφερε να είναι συνεχώς «πράσινο», δηλαδή να είναι στη βαθμίδα με τα λιγότερα κρούσματα. Αυτό έγινε χάρη στην ιδιαίτερη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών κυρίως όμως, στην προσπάθεια των κατοίκων και των επισκεπτών, όλων εσάς που με ευλάβεια ακολουθήσατε τα προβλεπόμενα μέτρα.
Σήμερα η χώρα μας, μαζί και το νησί μας, βρίσκεται στη δίνη μιας ακόμη έξαρσης της πανδημίας και για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν όσο το δυνατόν αυστηρότερα και κυρίως για τους εκδρομείς που επιστρέφουν στην Άνδρο, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες τα προβλεπόμενα μέτρα (δηλαδή τεστ, μάσκες, απομόνωση για λίγες μέρες κλπ.).

Μήνυμα Δ. Λοτσάρη: Να κρατήσουμε την Άνδρο πράσινη
Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε το νησί μας «πράσινο» και κυρίως να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας.
Ευελπιστώ ότι για μία ακόμα φορά θα τα καταφέρουμε με την υπεύθυνη στάση όλων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ #menoumeasfaleis#

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.