Υποστηρίζουμε το ραδιόφωνο της Άνδρου "Asteras 92"

“Η ζωή είναι να μάχεσαι”, με αυτά τα λόγια της Οριάνας Φαλάτσι έκλεισε την ομιλία του ο Καθηγητής Νίκος Μαρινάκος ενώ την ελληνικότητα της άποψης συμπλήρωσε ο Δικηγόρος Βασίλης Πομόνης με το Νίκο Καζαντζάκη: “Αν δεν σωθεί η γης, Εγώ θα φταίω” συγκλίνοντας στην έννοια της ελευθερίας της έκφρασης και του ανθρώπου γενικότερα, στην εκδήλωση για το ραδιόφωνο της Άνδρου Asteras 92.

Υποστηρίζουμε το ραδιόφωνο της Άνδρου "Asteras 92"

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον “Σύλλογο Φίλων του Ραδιοφώνου” προκειμένου να υποστηριχθεί το μοναδικό ραδιόφωνο του νησιού -αν δεν ακούει κανείς astera ακούει τούρκικους σταθμούς τουλάχιστον στην ΒΑ και Ανατολική πλευρά του νησιού- το οποίο αντιμετωπίζει θέμα στέγης.

Υποστηρίζουμε το ραδιόφωνο της Άνδρου "Asteras 92"

Ο Βαγγέλης Λουκίσας κατέγραψε την εκδήλωση για το ανδριακό κοινό και την μοιράζεται με την “Ανδριακή” και τους αναγνώστες της.

Ευχαριστούμε Βαγγέλη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.