Ο Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν. στέλνει την “ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ 30-5-22”- χωρίς -όπως φαίνεται- κανένα αποτέλεσμα μέχρι σήμερα. Έτσι ο κ. Καλλιβρούσης επανέρχεται ως ακολούθως: 

Η Επιστολή
  • Η Σύμπραξη και Συμπαράταξη «Λοτσάρης – Γιαννίσης – Μπάλλας», Συνεχίζει Να ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ στις Καταγγελίες της 14-9-21, της 28-2-22 και 30-3-22, Αν και Έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ μέχρι ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ. Την Ίδια Τακτική της ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ έχει Ακολουθήσει και στην Συστημένη Επιστολή της 11-12-20 Αν και Έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ!!!
  • Επιπλέον η Δημοτική Αρχή της Άνδρου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στα Έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (25-10-21, 25-11-21 και 2-2-22), την Επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη (23-4-21) και στο Έγγραφο του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης (5-4-22) Αν και Έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!
  • ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ με Επιστολή του Δήμου Άνδρου, ο Νέος Ιδιοκτήτης (Σ.Ι.Γ.) του αγροτεμαχίου στην Αρχή του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια», όπως έχει γίνει με τους άλλους Ιδιοκτήτες, Αν και Έχουν ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, από τότε που ζητήθηκε από το Δήμο Άνδρου Να Στείλει Ενημερωτική Επιστολή για να Απαντήσει ο Νέος Ιδιοκτήτης!!!
  • ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ στην Επιστολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου με Α.Π. 5099/14-5-21 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ (Μ.Α.Γ.-Τ., Δ.Γ.Μ., Ε.Δ.Δ.-Κ., Α.Π.Κ.-Τ., Γ.Π.Κ.). Επειδή ΟΙ ΠΕΝΤΕ στους ΕΙΚΟΣΙ Συνολικά Ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια», ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όπως ο Δήμος Άνδρου ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ, με την Οποία ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ τον Δήμο Άνδρου για τις προθέσεις τους, επί της Διάνοιξης του εν λόγω Δρόμου ΕΝΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ!!!
  • ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ, οι Απαραίτητες ΕΡΓΑΣΙΕΣ Ωρίμανσης του Έργου της Διάνοιξης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ «Αντρέα – Φιρόγια» (Οριστική Μελέτη, Κτηματολόγιο κ.λπ.), Η ΕΝΤΑΞΗ του εν λόγω Έργου στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Εκτέλεσης του Έργου του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια», ο Οποίος ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ και την Πυρασφάλεια του χωριού Συνετί, σύμφωνα με τις Εισηγήσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κυκλάδων (ΔΙ.ΠΥ.Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ) Προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης και τον Δήμο Άνδρου!!!   
  • Η Αντιπυρική Περίοδος 2022 σύμφωνα με το Σχέδιο «ΙΟΛΑΟΣ», ΑΡΧΙΣΕ την 1Η Μαΐου 2022. Στην Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Άνδρου (Σ.Τ.Ο.) που έγινε στις 4 Μαΐου 2022 μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ με θέμα την Αντιμετώπιση Πυρκαγιάς στην περιοχή του χωριού Συνετί Άνδρου. Το Γεγονός Αυτό από Μόνο του, Αποτελεί την πιο ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και ΑΠΟΔΟΧΗ της Αναγνώρισης των Κινδύνων που μπορούν να Δημιουργηθούν από την Εκδήλωση Πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Συνετί. Ο Δήμος Άνδρου έστω και με Υπερβολική καθυστέρηση, κατανόησε την Αναγκαιότητα της Διάνοιξης του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια», ο οποίος Έχει Περιβαλλοντική Αδειοδότηση (63288/2355/6-7-2015 με ΑΔΑ: ΨΖΙΟ7ΛΞ-ΘΟΘ) και με Απόφαση το Δ.Σ. Άνδρου (249/2015 στις 6-11-2015) Έχει Παραλάβει ΟΜΟΦΩΝΑ την εν λόγω Αδειοδότηση!!!
  • ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Όπως τω Ανωτέρω Γεγονός Να Μην Έγινε για «ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…». Οι Συμπεριφορές στα Συμβάντα του Μέλλοντος θα Δείξουν!!!
  • ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ, Το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση και Ο Συνήγορος του Πολίτη, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, από την Δημοτική Αρχή της Άνδρου. Συγκεκριμένα Εκκρεμούν Απαντήσεις, στα Έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με αριθ. πρωτ. 51571/25-10-21, 57109/25-11-21 και 4366/2-2-22, στο Έγγραφο του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας με αριθ. πρωτ. 2376/5-4-22 και στην Επιστολή του Συνήγορου του Πολίτη με αριθ. πρωτ. 293268/23877/23-4-21, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ Από την Κωλυσιεργία, την Αναβλητικότητα, την Επιλεκτική Απραξία, την Κακοδιοίκηση και ΟΧΙ ΜΟΝΟ, που έχει Επιδείξει ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ η Δημοτική Αρχή Άνδρου στο Θέμα της Διάνοιξης του Δημοτικού Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» στο Χωριό Συνετί Άνδρου!!!
  • ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ των Δημόσιων Υπηρεσιών και των Θεσμών του Ελληνικού Κράτους από την Δημοτική Αρχή Άνδρου!!!
  • ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ της Πυρκαγιάς του Αυγούστου 2020, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ για την Πανίδα και Χλωρίδα της Περιοχής και για τις ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Να μην Υπάρξουν και Ανθρώπινα Θύματα!!!

Τον Αύγουστο του 2020 Είχαμε «ΑΓΙΟ». Το 2021 την Γλυτώσαμε. Το 2022;

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 30-5-2022 ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Ν ΚΑΛΛΥΒΡΟΥΣΗ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΤΥΧΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.