Οι τάσεις του Ιουνίου – Επιβάλλεται να βρω τη χαρά που μου λείπει

Οι δυσκολίες, ειδικά των τελευταίων ημερών του Μαίου, έχουν μετατρέψει τη ζωή μας σε ένα καζάνι που βράζουμε μαζί με τη ζέστη και την προσωπική μας απογοήτευση.

Οι τάσεις του Ιουνίου

Ο Ιούνιος όμως θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας δώσει λύσεις, ενέργεια και χαρά.

Ο Ερμής που μας ταλαιπώρησε πολύ με την ανάδρομη φορά του, θα γυρίσει σε ευθεία φορά στις 4 Ιουνίου στο ζώδιο του Ταύρου, ερχόμενος ξανά στους Διδύμους στις 13/6 και λειτουργώντας πλέον βοηθητικά.

Μέχρι τις 7 Ιουνίου τουλάχιστον, δεν βιαζόμαστε να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο και μένουμε αυστηρά στις διαπραγματεύσεις.

Στις 14 Ιουνίου κορυφώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και συγκεκριμένα στην 24η μοίρα του Τοξότη.

Επηρεάζει 3 μέρες πριν και δύο μέρες μετά και πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη και αισιόδοξη πανσέληνο.

Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου, οι οποίοι καλούνται να αξιολογήσουν επιθυμίες, ανθρώπους και καταστάσεις, ώστε να μην πέσουν στην παγίδα της εξιδανίκευσης.

Εκείνο που η αισιοδοξία και η ανάγκη λύτρωσης κάνει να φαίνεται ιδανικό, μπορεί να μην είναι.

Γι αυτό πριν αφεθούμε σαν ώριμα φρούτα στο καλάθι, ας κάνουμε μια γερή αξιολόγηση. Καλό θα ήταν να μην πάρουμε αποφάσεις διότι επικρατεί σύγχυση σε όλους και σε όλα.

Η Πανσέληνος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για Ζυγούς, Κριούς, Λέοντες και Υδροχόους ειδικά του 3ου δεκαήμερου, οι οποίοι καταφέρνουν να αποδράσουν από τους προβληματισμούς, βρίσκουν ιδανικές λύσεις, νιώθουν δικαίωση και απολαμβάνουν τη νέα πραγματικότητα.

Για Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ταύρους, η επιρροή είναι πιο ουδέτερη προσφέροντας ευκαιρία περίσκεψης και συλλογισμού. Ωστόσο για όλους θα είναι μια πολύτιμη ανάπαυλα για άλλους περισσότερο για άλλους λιγότερο.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο αυξάνοντας την ευαισθησία και στις 23/6 η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους, κάνοντας πιο ανέμελη την καθημερινότητα.

Ο μήνας κλείνει με μια παρορμητική και ασυγκράτητη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 29/6, η οποία επηρεάζει και αυτή 3 μέρες πριν και 2 μετά.

Γύρω από τις μέρες της Νέας Σελήνης δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο υπομονή, θέλουμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα και δεν υπολογίζουμε το κόστος. Έχουμε ανάγκη να υπερβάλλουμε, να βιαστούμε, να παραπονεθούμε, να εκφραστούμε και γενικά να κάνουμε αυτό που μας αρέσει.

Ειδικότερα Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Στο ενδιάμεσο και γύρω στις 18 Ιουνίου, ίσως νιώσουμε συναισθηματική και οικονομική απογοήτευση και γύρω από τις μέρες αυτές ας μην κάνουμε καμία συναισθηματική επένδυση αλλά ούτε να πάρουμε κατάκαρδα κάποια γεγονότα. Αυτό ισχύει περισσότερο για Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς του 3 ου δεκαήμερου.

Ας απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον Ιούνιο και το θερινό ηλιοστάσιο και ας γεμίσουμε τις ψυχολογικές μας μπαταρίες.

Είναι ανάγκη να το κάνουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε έναν δύσκολο χειμώνα.

Και μαζί με την προαιρετική χρήση της μάσκας, να διώξουμε υποχρεωτικά τον φόβο από τη ζωή μας!

Οι τάσεις του ΙουνίουΚατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.