Ιούλιος, ο μήνας για τις εγγραφές στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο.Φ.Εγγραφές παιδιών στον ΑΝΔΡΙΑΚΟ Ο.Φ.

Ο ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. ενημερώνει τους γονείς ότι από την 1η μέχρι και την 31η Ιουλίου 2022 μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής των ποδοσφαιρικών τμημάτων του ιστορικού συλλόγου.

Γίνονται δεκτά τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι το 2016 και όχι μεταγενέστερα.

Το ποσό εγγραφής ανέρχεται σε 10 ευρώ και οι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ.

Κόρθι: Αντώνης Κρούσης: 6972 003 277

Μπατσί: Νίκος Ψαρρός: 6944 411 805

Χώρα: Νίκος Νικόπουλος: 6945 931 161

Η νέα αγωνιστική περίοδος σηματοδοτείται από την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου, το οποίο θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλα τα παιδιά, καθώς θα τους δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούν κάτω από άριστες συνθήκες και να χαρούν το ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του διπλωματούχου προπονητή Κυρίου Δήμου Μαγουλά.

Στο Δημοτικό Στάδιο τα έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι νέοι πυλώνες φωτισμού ήδη τοποθετήθηκαν, ο παλαιός χλοοτάπητας έχει ξηλωθεί και γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτηση νέου φυσικού και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει ανακατασκευαστεί και το ταρτάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.