Σοφία Καραουλάνη: Και δεύτερη ευρωπαϊκή διάκριση σε ένα μήνα

Την ώρα που η μικρή Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη αγωνιζόταν στην Αλικαρνασσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist μια ακόμη αθλήτρια του ΝΟΑ έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στο Πανευρωπαϊκό ILCA 6.

Σοφία Καραουλάνη: Και δεύτερη ευρωπαϊκή διάκριση σε ένα μήνα

Πρόκειται για την Σοφία Καραουλάνη που παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία για πρώτη φορά αγωνιζόμενη κατάφερε να φέρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον Όμιλο κατακτώντας την 7η θέση στη κατηγορία U17 προσθέτοντας και δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο στην αθλητική της καριέρα μέσα σε ένα μήνα.

Σοφία Καραουλάνη: Και δεύτερη ευρωπαϊκή διάκριση σε ένα μήνα
Κροσάρει και “παίρνει κεφάλι” η 15χρονη Σοφία που συναγωνιζόταν 17χρονες.

Μια αρχή πολλά υποσχόμενη για το μέλλον της αθλήτριας αλλά και μια επιβεβαίωση της προσπάθειας του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου των προπονητών και των γονέων, ότι οι κόποι τους «ανταμείβονται».

Σοφία Καραουλάνη: Και δεύτερη ευρωπαϊκή διάκριση σε ένα μήνα

Το Πανευρωπαϊκό ILCA 6 διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από 29 Ιουνίου – 6 Ιουλίου 2022.

Συγχαρητήρια στην Σοφία και στον προπονητή της Φώτη Σταυρίδη.

Σε δηλώσεις προέβησαν η αθλήτρια, ο πρόεδρος του ΝΟΑ και ο έφορος Τριγώνου.

Σοφία Καραουλάνη

Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που εκπροσωπώ τη χώρα μου!

Φαίδων Ταμβακάκης – Προέδρος ΝΟΑ

Τα πιο θερμά συγχαρητήρια στη Σοφία που μας έφερε μια κορυφαία διάκριση. Η θάλασσα εκτός από γνώση θέλει και πείσμα. Έχει όλο το χρόνο μπροστά της για ακόμη σπουδαιότερες κατακτήσεις. Ο Όμιλος, οι προπονητές, η ομάδα και οι χορηγοί θα είμαστε στο πλευρό της.

Γιάννης Καραουλάνης – Έφορος Τριγώνου ΝΟΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τις δύο επιτυχίες της Σοφίας αλλά και για όλη την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου καθώς και για το υψηλό επίπεδο της ελληνικής αποστολής στην Πολωνία και στην Θεσσαλονίκη. Ο ΝΟΑ εδώ και μια δεκαετία προάγει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και δωρητές, τα μέλη μας και όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.