Η δικηγορία μπορεί να πει κανείς ότι είναι το ταλέντο του. Οι πνευματικές του αναζητήσεις βρήκαν την έκφρασή τους στην Θεολογία που σπούδασε μετά τη Νομική. Η πολιτική όμως είναι το μεράκι του. Ο Γιάννης Μαλταμπές, πρώην Έπαρχος Άνδρου “κατεβαίνει” με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου στον Βόρειο Τομέα στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Καλή επιτυχία Γιάννη.

Υποψήφιος με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ο Γιάννης Μαλταμπές

Η Ανακοίνωση της παράταξης

“Η Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με τιμή και χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της, του κου Γιάννη Μαλταμπέ, ο οποίος θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αττικής.

Ο Γιάννης Α. Μαλταμπές είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω–Θεολόγος, με μεταπτυχιακό στην Ορθόδοξη Θεολογία. Κάτοικος Χαλανδρίου με καταγωγή από την Άνδρο, πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 2015. Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Στεφανή και έχουν συνολικά και οι δύο πέντε παιδιά. Έχει πλούσια πολιτική δράση ως νομαρχιακός σύμβουλος Κυκλάδων, έπαρχος Άνδρου, Δημοτικός σύμβουλος Άνδρου, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΔΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ». Ήταν ο Συντονιστής στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας το 2018 και πρωτοστάτησε στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας το 2019 για τη συλλογή υπογραφών περί μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.