"Η χλωρίδα της Άνδρου" στον μοναδικό βοτανικό κήπο του ΑρχιπελάγουςΗ χλωρίδα της Άνδρου” η έκθεση αφιέρωμα στην Έλλλη Μανδαράκα Σταματιάδου βρίσκεται πλέον, από το Σάββατο 2/9/2022 επισκέψιμη, στον μοναδικό βοτανικό κήπο του προγράμματος Life “Andros Park” στις Κυκλάδες αλλά και του Αρχιπελάγους, του νησιού της Κω εξαιρουμένου. 

"Η χλωρίδα της Άνδρου" στον μοναδικό βοτανικό κήπο του ΑρχιπελάγουςΑθρόα η προσέλευση των επισκεπτών που προσήλθαν, φωτογράφισαν και φωτογραφήθηκαν στον Πύργο Αγαδάκη στα Απατούρια. Η έκθεση αποτελεί κόσμημα για την ανδριακή χλωρίδα ενώ η Έλλη Σταματιάδου είναι τιμή και το έργο της παρακαταθήκη στην Άνδρο.  

"Η χλωρίδα της Άνδρου" στον μοναδικό βοτανικό κήπο του Αρχιπελάγους

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.