Ο νέος κύκλος των ειδικά σχεδιασμένων δράσεων του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή για άτομα 65+ και για άτομα με Ήπια Γνωστική Διαταραχή, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την seveneleven και με την πολύτιμη υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ. Η δράση ξεκίνησε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.

Ψηφιακά παιχνίδια για μεγάλους στο Β&Ε Γουλανδρή

Το φετινό Παιχνίδι για Μεγάλους, με τίτλο «Τέχνη και 5 Αισθήσεις», οδηγεί σε έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στις ανθρώπινες αισθήσεις και στα έργα της Συλλογής του Ιδρύματος και θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή 11.00-12.00.

Το Ψηφιακό Παιχνίδι για Μεγάλους, που θα τρέχει διαδικτυακά μέσω Zoom κάθε δεύτερη Πέμπτη 18.00-19.00, φέτος έχει τίτλο «Χρώμα και Τέχνη» και δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να μάθουν τη σημασία και του συμβολισμού του χρώματος στην τέχνη μέσα από ένα πρωτότυπο παιχνίδι.

Ψηφιακά παιχνίδια για μεγάλους στο Β&Ε Γουλανδρή

Ψηφιακό Παιχνίδι για Μεγάλους: «Χρώμα και Τέχνη»
Το Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή συνεχίζει και φέτος την πρωτότυπη διαδικτυακή δράση «Ψηφιακό Παιχνίδι για Μεγάλους», την επιτυχημένη σειρά διαδικτυακών ξεναγήσεων που έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την seveneleven ειδικά για άτομα άνω των 65 ετών, με το πρόγραμμα «Χρώμα και Τέχνη».

Τι σημαίνει το χρώμα για τον κάθε έναν από εμάς; Πώς θα ήταν κάποια έργα τέχνης αν ο καλλιτέχνης είχε επιλέξει διαφορετικά χρώματα; Τι χρώμα θα είχαν η ζωή και οι αναμνήσεις μας αν ήταν έργο τέχνης;

Στο πρόγραμμα «Χρώμα και Τέχνη», που πραγματοποιείται μέσω Zoom και δίνει την ευκαιρία σε άτομα άνω των 65 που βρίσκονται σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και στο εξωτερικό να γνωρίσουν τη Συλλογή του Ιδρύματος, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τη σημασία και τον συμβολισμό του χρώματος στην τέχνη μέσα από ένα πρωτότυπο παιχνίδι.
Το ψηφιακό πρόγραμμα «Χρώμα και Τέχνη» προσφέρεται δωρεάν κάθε δεύτερη εβδομάδα στο διαδίκτυο και μπορούν να το παρακολουθήσουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

❤️ Μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, που υλοποιείται από την seveneleven με την υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

ℹ️ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Για άτομα άνω των 65 και άτομα με Ήπια Γνωστική Διαταραχή κάθε ηλικίας
Αριθμός συμμετεχόντων: Έως 25 άτομα
Από τις 13 Οκτωβρίου, κάθε δεύτερη Πέμπτη | 18.00-19.00
Η δράση πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω Zoom
Ελεύθερη συμμετοχή με προεγγραφή, τηλεφωνικά στο 210 72 52 895, στην υποδοχή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή ή ηλεκτρονικά από το goulandris.gr
*Η προεγγραφή για την δράση της εβδομάδας ανοίγει κάθε Δευτέρα και ολοκληρώνεται κάθε Πέμπτη στις 17.00.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ goulandris.gr/tickets

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.