Η Ενωσις Ανδρίων πάει θέατρο!

“Συνέχεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων κι αυτή την φορά την σκυτάλη παίρνει το θέατρο. Όπως έχουμε προαναγγείλει, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα πάμε στο Θέατρο “Αλίκη” για να παρακολουθήσουμε το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου “Μπαμπάδες με ρούμι”.

Είναι μια επιτυχημένη αιχμηρή σάτιρα που διακωμωδεί την ελληνική κοινωνία και στην οποία πέντε πρόσωπα ετοιμάζουν ένα “γλυκό” σχέδιο αλληλοεξόντωσης για μια κληρονομιά.

Η σκηνοθεσία είναι των Ρέππα-Παπαθανασίου και ερμηνεύουν η Β. Σταυροπούλου, Χρ. Χατζηπαναγιώτης, Κ. Κόκλας, Μ. Λεκάκη, Σ. Βογιατζάκη και Τζ. Ευείδη.

Θέατρο “Αλίκη” (Αμερικής 4), Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 17.30, τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ελάχιστο ποσό για τους σκοπούς της Ένωσης).  Σημείο και ώρα συνάντησης: Είσοδος του θεάτρου, στις 17.00. 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα με την κυρία Ιωάννα Κατσαρού  στο 6972 617 181″. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.